Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mas is volt ugy szoptatassal,...

Mas is volt ugy szoptatassal, hogy publikus helyen nem tudta csinalni es hasonlo gondja volt mint nekem (bovebben lent)?

Figyelt kérdés
Jelenleg nem szoptatok, mert most lesz masfel eves a kislanyom. Kb. 3.5 honapos koraig volt anyatejes, de folytattam az egyetemet es az idegeskedes stb. miatt elapadt, bar rengeteg tejem volt. Szoptatni csak par hetig tudtam, aztan atvaltottam fejesre es uvegbol kapta az anyatejet, mert annyi tejem volt, hogy omlott. Minden eteteskor elazott a babam meg szakallkaval is. Mindig csak felcsupaszon tudtam szoptatni, mert meg igy is a torulkozo, textilpelusok, minden elazott korulottem neha a nadragom, bugyim is. A masik cicihez mindig valakinek oda kellett tartania egy edenyt hogy abba csorogjon a sok tej, hisz volt hogy 50ml is elfolyt igy meg meg tobb!
2010. dec. 29. 20:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én azt tapasztaltam, hogy ez a nagy locsolkodás csak az első pár hónapig volt. Mondjuk akkor ha ránéztem egy babára az utcán már elindult a tejcsi. A sajátomnak a hangja is elég volt. Azután ez lecseng. Most is folyik a tejcsi amikor beindul a leadó reflex, de már nem spriccel a tejci szanaszét, csak pár csepp jön. A tejbár időszakában Aventes tejgyűjtőkagylókat használtam. Most 10 hónapos a lányom, és még 4-szer szopizik.
2010. dec. 29. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!