Mellgyulladás? Vagy mi lehet?
Figyelt kérdés
11 hós babám megrugott 2 napja éjjel,azóta 40fokos lázzal fekszek,gyenge vagyok,és mostmár bekeméynedett és piros lett a mellem.közben elmentem az ügyeletre,kaptam gyulladáscsökkentőt,és megpróbáltam kimaszírozni.MOST lázam még van,a mellem még fáj,a csomó kisebb,de nagyon piros!!mindenki mást tanácsol?szoptassam?hideg víz?fagyasztaott viz?meleg zuhany?segítsetek!!!!!!!!!2010. dec. 26. 11:09
2/3 anonim válasza:
Itt kerhetsz segitseget es kerjel is.
Nekem volt ket mellgzulladasom mindketszer a gyakori szoptatas,gyenged maszirozas,jo meleg vizes tusolas minden szoptatas elott ezek segitettek megszuntetni a csomot es a gyulladast.
3/3 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen zúzódás miatti mellgyulladásom. Arnica montana 30 ch-t szedtem és váltva kentem árnigéllel és körömvirág kenőccsel. Előtte sokáig szenvedtem, mert sima mellgyulladásként kezeltemn, de ezek egy nap alatt levitték.
Jobbulást4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!