Mennyivel lesz több a tejem? Vettem utrica urens ch5 homeós bogyót.
Figyelt kérdés
Most volt egy fejlődési ugrásunk, és már beállt a kereslet kínálat. Szeretnék ezen felül fejni, mert eddig nem tettem, hogy ha majd elfogy a tej legyen még mit elővenni. Mire számíthatok?2009. jan. 24. 17:26
1/2 anonim válasza:
Szia.Nekem nem nagyon vált be,most a more milket szedem és jóval több a tejcsi(5hós a babám)és naponta 1dl fejek.Probáld ki,nekem bevált.:-)
Igaz kicsit húzos az ára(6170ft szállítási kölséggel eggyütt)de sztem megéri...Sok sikert!
2/2 anonim válasza:
Szia!Én 4 napja szedem az utrica urens ch5-t és nekem nagyon bevált!napi 2x5szemet!reggel -este!van hogy annyi a tejem tőle,hogy majd szét reped a mellem!(most is:))(egyén függő)!előtte lactoherb teát ittam de attól fájt a picim pocija!!Próbáld meg szedni lehet neked is fog használni!
10hetes kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!