Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miként kezdjem el a hozzátáplá...

Miként kezdjem el a hozzátáplálást, ha 6 hónapos Babám csak akkor hajlandó szopizni, ha álmos?

Figyelt kérdés
Sajnos ez a rossz szokás akkor alakult ki,mikor pár alkalommal besztrájkolt,s csak félálomban tudtam megetetni.De lehet,h nincs ehhez köze,csupán a legkisebb zörejre v fényre is úgy reagál,h nem szopizik tovább,bármilyen éhes is.A hozzátáplálást nem tudom úgy elkezdeni,mint általában szokták,mert Ő a szopi után egyszerre elalszik.Mit tehetnék annak érdekében,h éberen is szopizzon? Amúgy úgy érzem a tejci egyre kevesebb,viszont a tápszeres cumisüveget nem hajlandó elfogadni!Mi lesz, ha elapad a tejem?Sem a tápszert,sem a gyümölcsöt,sem a főzeléket nem fogadja el.Vagy ha nagyon éhes lesz,muszájból megteszi? De annyira sajnálom!
2009. jan. 24. 15:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Együtt érzek veled, mert én is nagyon kínlódok a hozzátáplálással. Mivel nekem is cicin alszik el, én két étkezés közt kínálom kajával, hiába mondta a védőnőm, hogy cici után kéne. Persze sok mindent lehet olvasni. A lényeg az, hogy akkor kínáld, amikor nem álmos, és nem is nagyon éhes még, mert akkor túl türelmetlen, és nem fog kanállal enni.

Ha semmiképp nem fogadja el, akkor várj még, még nem áll készen a szilárd ételre. Az én babám 8 hónapos, és még mindig csak csipeget, elég neki a tej.

2009. jan. 24. 20:42
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2009. jan. 25. 08:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Cumisüvegkérdésben, amennyiben ez segítség ajánlom a TOOMMEE TEEPPEE típust. Az én babám csakis kizárólag ezt fogadta el 5 és fél hósan. Ezzel a ciciről sem szokik le. Én oda-vissza pakolom, mármint üvegről cicire és vissza, semmi probléma. A 3. cumi kell neki.
2009. jan. 25. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!