Már nem bírom. Mit csináljak? 1 hete kezdtük a babámmal a hozzátáplálást, de semmit nem hajlandó megenni.
Se gyümit, se fözeléket, se pépet 4 félét vettem már és se tápszert (9! félét próbáltam) Csak anyatej, de az meg már csak napi 300-350 gramm van.
inkább marad éhes,de semmit.se pohárból,se kannállal,cumis üvegtől,egyenesen rosszul van,pedig már rengetek féle cumifejet próbáltunk.nem is hízik,sőt inkább fogy.Dokinak mondtam,csak annyit mondott,ha éhes lesz megeszi...hát nem...inkább álomba üvölti magát 20 gramm vacsi után,mert tegnap már csak annyi volt estére 2 ciciben. Annyira tanácstalan vagyok,mindent megpróbáltam,azt hittem a dokiban,vagy a védőnőben bizhatók,segítenek,de nem.
A szoptanít tényleg hasznos kütyü lehet nektek! A közeledben van a picur, és olyan mintha anyatejet szopizna. Beválhat, ha nem a tápszer ízét utálja, mert ha igen, akkor lehet, hogy így sem fog kelleni neki.
Tejpép? Tejberizspép? Gabonapép? Ezeket sem kéri?
10:14-es válaszoló vagyok. még azt hozzátenném, hogy az én kislányom kb. 1 éves koráig alig evett márt, mint anyatejet, csak gyümit volt hajlandó, meg egy két falat kenyeret, és slussz. nem lett semmi baja. már 14 hós, és mindent eszik, de még szopik is.
Azért javaslom, hogy próbáljátok visszahozni a tej mennyiségét, mert tudom, hogy sikerülhet. a kislányom amikor megszületett, intenzívre került, és 2 hétig nem tudtam szoptatni, ő tápszert kapott cumisüvegből, gondolhatod, hogy mennyi tejem volt....de sikerült, 1 hónapos szenvedéssel cicire szoknia, és azóta is nagy cicis. szóval szeritnem próbáljátok meg, drukkolok!
Szia!Szerintem várj még kicsit a hozzátáplálással.Bizonyára nem készült fel rá,gyakran van ilyen.Nálunk is így volt,a kezdetekben,majd 2-3 hét után ismét próbálkoztam.Nem tudom ugyan,hogy mi változott abban a pár napban,de tény,hogy utána szívesen fogadta már a gyümölcsöt.
A fogyással viszont vigyázni kell,nem is értem a dokit,hogy miért bagatellizálta el így a témát.Az oké,hogy most már nem hízik akkora ütemben,de fogynia nem szabadna.
Milyen tápszereket próbáltál?Ízesítettet is?
8.27-es vagyok Mildibé? nálunk is csak az vált be, ez volt az 5. amit próbáltam.
A pépeket meg hanyagold egy kicsit. Majd egy két hét múlva. Hátha megjön a kedve! Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!