Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Már nem bírom. Mit csináljak?...

Már nem bírom. Mit csináljak? 1 hete kezdtük a babámmal a hozzátáplálást, de semmit nem hajlandó megenni.

Figyelt kérdés

Se gyümit, se fözeléket, se pépet 4 félét vettem már és se tápszert (9! félét próbáltam) Csak anyatej, de az meg már csak napi 300-350 gramm van.

inkább marad éhes,de semmit.se pohárból,se kannállal,cumis üvegtől,egyenesen rosszul van,pedig már rengetek féle cumifejet próbáltunk.nem is hízik,sőt inkább fogy.Dokinak mondtam,csak annyit mondott,ha éhes lesz megeszi...hát nem...inkább álomba üvölti magát 20 gramm vacsi után,mert tegnap már csak annyi volt estére 2 ciciben. Annyira tanácstalan vagyok,mindent megpróbáltam,azt hittem a dokiban,vagy a védőnőben bizhatók,segítenek,de nem.

2010. febr. 7. 08:01
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
az is volt már :(
2010. febr. 7. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!