Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Tényleg szívtelen vagyok hogy...

Tényleg szívtelen vagyok hogy nem járok el és nem passzolom le a gyerekemet, mert 2-3 óránként eszik?

Figyelt kérdés

a férjemre nincs most annyi idő, de a kedves ,,én megondtam emberek,, azt mondják ez nem lesz így jóóó,

de miért nem jó ha az elején még hozzám van nőve a gyerek.

nem tudok elmenni sehová mert fordulhatok is vissza. de ez így van az elején vagy nem??????

2009. jan. 24. 11:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezt kötődésnek nevezik, ez így természetes, ne hallgass senkire, csak a szívedre!

A gyermeked meg fogja hálálni.

2009. jan. 24. 11:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem amíg ilyen gyakran szopik, ez teljesen normális. Bár az nem árt sose, ha más közelségéhez is szoktatod már ilyenkor is, de egy 2-3 óránként szopó gyerek mellől képtelenség bárhová elmenni. Én akkor kezdtem néha beadni a fiam a nagyihoz ha kellett, amikor már egyszer mást evett napközben, azt a nagyi is tudta neki adni.
2009. jan. 24. 11:37
 3/6 A kérdező kommentje:

én is így gondolom hogy ha már mást is eszik akkor lehet másnál hagyni.

aki ezt mondta hogy nem jól csinálom 6 hetesen már tápszerezte. könnyű úgy lepasszolni és osztani az észt

2009. jan. 24. 11:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne hallgass senkire,csak ahogy te érzed.Az én lányom 7 hónapos,de még soha sem passzoltam le,pedig már kóstolgatunk és 4-5 óránként szopizik.Nem is fogom leadni senkinek.Persze az apuka az más,ő természetesen jól elvan vele 1-2 órát.Az már nekem pont elég ha valahova mennem kell,de ez eddig 1* volt csak.Egyébként viszem magammal mindenhova,ha úgy alakul inkább leállok az autóval valahol és megszoptatom.Teljesem működőképes dolog,azért még nem kell lepasszolni a gyereket,milyen buta nőkkel vagy te körülvéve.
2009. jan. 24. 12:51
 5/6 anonim ***** válasza:
88%
Mi ma este készülünk vacsorázni menni a férjemmel és a munkatársaival. A két hónapos lányunk csak szopik, de egy üveg teával Nagyira hagyjuk nyolctól tizenkettőig. A fiammal is így volt több alkalommal. És nem volt semmi gond soha.
2009. jan. 24. 13:53
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

én is igy fogok tenni, ahogy te. erre lelkileg felkeszitettem magam.

teljesen termeszetes, ha hozzank van nőve a gyerek. az a fura, ha nem lenne.

amugy szegeny tapszeres anyukakat leszoljak az olyanok miatt, akik tudnanak szoptatni, de tapszerrel konnyebb az elet.. :S

2009. jan. 24. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!