Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 2 hónapos babám csak szoptatom...

2 hónapos babám csak szoptatom. Mikor fogok fogyni?

Figyelt kérdés
Nem eszem túl sokat de változatosan és sokat mozgok is.Szeretnék egy pár kilót fogyni.Nektek hogy sikerül?
2009. jan. 22. 17:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát én több mint 4 hónapja szoptatok, és semmi változás, nem fogyok, igaz nem is hizok. Szerintem alkati kérdés, hogy valaki lefogyik-e szoptatás alatt vagy sem.
2009. jan. 22. 18:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Az en babam 7 hetes. A szule ota 4 kg-t fogytam...szoval csak aprankent. Rendesen eszek, en is el kezdtem otthon tornazni ugy ket hete. Szerintem is alkati kerdes, valaki nagyon gyorsan fogy.
2009. jan. 22. 18:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én 7 és fél hónapja szoptatok, és nemhogy fogytam, hanem híztam is... Kardio edzés pedig nem ajánlott... Tehát alkatfüggő, mert sajna bár sokat szopizik a babám, annyit eszek, mint előtte, mégsem fogyok. Tagadnám, ha azt mondanám, hogy nem zavar! De ez van, annyira mégsem nagy a vész, hogy a szopit abbahagyjuk! :-)
2009. jan. 22. 18:34
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én annyit tettem, hogy azonnal elhagytam a fehér kenyeret, tésztát, édességet, és cukros löttyöket. Úszás biciklizés görkori. Ezek a mozgásformák, peregnek lefelé a kilók hála istennek.
2009. jan. 22. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!