Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ettől rossz anya vagyok?

Ettől rossz anya vagyok?

Figyelt kérdés

másfél hetes kislányom sajnos nem fogadja el a cicim.Vagyis nem tudja.Elég nagy mellbimbóm van és lapos. Vettem fejő gépet, azzal kicsit meg tudom hegyesíteni, és igy nagyon ritkán van hogy 2 szívás erejére el bírja kapni, de egyből el is engedi nem szívja pedig direkt bekenem tejcsivel és elvileg jön is belőle.Bimbókiemelővel abszolút nem fogadja el. Próbálkozunk mindig, hátha most majd menni fog, de persze nagy visitás lesz a vége, én meg mindig megsajnálom egy 10 perc után és odaadom neki a kifejt tejecskét cumiból, mert tudom hogy már éhes. Tudom, valószínű már megszokta hogy igy gyorsabban ehet, de tényleg egy tortúra nekünk a szopizás..:( Elég tejem sincs még sajnos, 2x kell fejnem hogy nagyjából 40 ml lejöjjön, amivel el van kb 2 óráig...:(Igy egy étkezés anyatej, egy étkezés tápszerrel vagyunk még csak el.

Most attól én rossz anya leszek, hogy csak cumiztatom??:(MErt a védőnő beszédéből úgy érzem magam,de higgyétek el, nekem se túl jó minden nap 2 óránként ez a tortúra, mert ugye a cumizás együtt jár az állandó sterilizálással,és én örülnék a legjobban ha csak cicire rakhatnám és megtudnám bármikor etetni, nem kéne előtte meg utána a konyhában bütykölni, őt meg megváratni:(

Szerintetek?más is járt hasonlóan?

2010. dec. 15. 09:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

off

amikor anyukámnak már kevés volt a teje, próbált tápszert adni, de mindig kihánytam.

Mondta a védőnő, hogy nem igaz, hogyha jól van megfőzve, akkor kihányja a gyerek.

Majd ő megmutatja!!!

Eljött, megfőzte, kihűtötte, megetetett.

Na tessék, Anyuka !!!! .... ... és már le is volt hányva :D

2010. dec. 31. 18:53
 12/12 A kérdező kommentje:
:D
2011. jan. 1. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!