Hogy lehet elapasztani végleg a tejet? (Homeopátia kizárva. )
Én sem értem. Ha be van keményedve, és még fejni is tudsz, akkor miért nem szoptatod???
Én tudod mikor hagytam abba? Amikor 24 órás nem szoptatás után a kettőből tudtam 30-at lefejni. Na akkor már nem volt értelme. De 100ml-nél... én még simán szoptatnám most is, ha lenne ennyim, pedig már 14 hónapos elmúlt a kisfiam.
Akkor ti vagytok a szuperanyukák! Napi max. 100 ml ki tudja, hány fejés után egy nagy nulla egy 8 hónapos babának.
Kedves kérdező!
Hideg zuhany, hideg borogatás, minimális folyadékbevitel, ha bedurran kicsi masszírozás, éppen annyira, hogy egy kicsit jobb legyen.
Minden cseppje kincs, semmilyen tápszer nem pótolja az összetételét.
egy szuperanya
Nem azt mondták a kérdezőmnek, hogy fejjen tovább.
Szerintem egyszerű a képlet, tedd a babádat cicire. Akkor nem kell kínlódnod se fejéssel, se apasztással.
Egyre kevesebbet fog szopni, és elapad magától. Szerintem Stefi sem bántani akart, de számomra is az jött le a hozzászólásaidból, hogy folyik a tejed. Ha meg folyni tud, akkor nem lehet kevés.
Viszont nekem pl. a szívó soha nem szívott ki 70ml-nél többet. Direkt kísérleteztünk, és a babám 180-200ml-t tudott kiszívni, és a szívó meg ehhez képest a harmadát. Talán az apasztás előtt érdemes lenne megpróbálni a babáddal kiüríteni a melledet, főleg, hogy szoptatnád még, ha tehetnéd.
Persze, hogy szoptatnád, ha tudnád, ezen senki nem fog összeveszni.
A kérdező mögött min. 3 gyötredelmes hónap áll. Igen, hibázott, amikor ahelyett, hogy szoptatott volna, nekiállt fejni. Ha a fejéssel kijön 60 ml, akkor a baba min. 90 ml-et tudott volna kiszívni. Most akkor kövezzük meg? Nem azt kérte, hogy törjünk pálcát felette, hanem tanácsot, hogyan tudná ezt a kialakult helyzetet kezelni.
Egyébként nekem is így volt, még a védőnőt is kihívtam, hogy nézze meg, hogy én vagyok a béna vagy mi van. A mellemből csöpögött, de se a fejőgép, se a kézi fejés, se a gyerek nem tudott kiszedni belőle semmi érdemlegeset. Napi pár tíz-ml tejért pedig nem fogom egész nap a mellemet nyöszögtetni, miközben ott van a másik gyerekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!