Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mennyire viseli (strapálja)...

Mennyire viseli (strapálja) le a mellbimbót az elektromos mellszívó?

Figyelt kérdés

Mennyire viseli (strapálja) le a mellbimbót az elektromos mellszívó?

Kereken 1 éve szívom,elektomos medelával.Május óta anyatejleadó is lettem.A kisfiamnak is cumisüvegból adom első pillanattól kezdve,mert csak így fogadta el az anyatejet.

Havi szinten 20-25 litert visznek el.Csak az a problémám,hogy rettenetesen fáj a mellbimbóm.Már nem tudom mit tegyek vele.Itthon is melltartóba rohangászok.

Nem sebes csak nagyon fáj s duzzadt piros.

Mit tegyek?Van valami tippetek?Valakinek volt már hasonló problémája?

2010. dec. 10. 15:21
 1/4 A kérdező kommentje:

Arra is gondoltam,hogy talán sokat szívóm s attól?

Csökkenteni kellene?De érzem,hogy tele van s ilyenkor ingerülté válok,ha nem szívóm le.

Van,hogy 2-3 óránként szívóm.

Borzasztó!

2010. dec. 10. 15:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Én március óta fejem napi 6x (eleinte napi 8x), alkalmanként 20-30 percig, és nem fáj, nem duzzadt, nem piros. Avent elektromosat használok.
2010. dec. 10. 16:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Az enyémnek sosem volt baja igaz, ennyire nem "kattantam" rá a fejésre. Talán kicsit ritkítani kellene a fejéseket, mert ez szerintem már kicsit sok.... A babádnak fejsz + ezen felül el is visznek 20-25 litert... akinek szopik a babája, az se szoptat 1 évig minden 2-3 órában... Lehet, hogy eleinte nem kellene kiszívni az összes tejet, tehát lassan csökkentsd a lefejt mennyiséget, a szervezeted be fog állni a kereslet-kínálat rendszerre, ugyanúgy, mintha szoptatnál és a babád már az anyatejen kívül kapna már szilárd ételt is...
2010. dec. 10. 16:18
 4/4 anonim ***** válasza:
erősen túltermel a melled és biztosan a sok szívástól fáj a mellbimbód. próbáld ki a bimbóvédő krémeket, hátha az egy kicsit segít 3 szerintem lassan kezdj kevesebbet fejni. ne rögtön állj le vele, mert iszonyatosan be fog durranni
2010. dec. 10. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!