Kislányom súlya az utóbbi hetekben nagyon lassan emelkedett, ma beszéltem a védőnővel és doktornővel, és javasolták a hozzátáplálás megkezdését. Mivel kezdjem?
az én lányom ugyanezt prodkálja! szintén 5 hónapos. 3500 volt a születési súlya, 3 hónapos kora óta alig hízik (4.hónapban 300g, 5. hónapban 220g -de ebbe belejátszott, hogy mellgyulladásom volt,az utolsó 2 hétben hízta a 160-at, előtte csak 60at). Én akkor is ki akarom húzni ha lehet, 6 hónapos koráig. beszéltem másik orvossal is, ő anyatejes babánál a heti 80g-ot tartja minimumnak! az nektek megvan!
mindenesetre, ha elkezdjük a hozzátáplálást, akkor babánt javasolták, mert az kalóriadúsabb, mint az alma. anyatejjel fogom hígítani.
Nálunk is ez volt a szopinál,fejnem kellett,és ugy fogadta el....
amugy duplázta a születési sulyát,amit fél éves korára kellett volna elérnie...
Köszönöm szépen a válaszokat!
Kedves utolsó, a lefejt tejet cumisüvegből adod?
Lehet, hogy pótlás helyett akkor én is lefejem remélem menni fog, és akkor odaadom a lányomnak. Így remélem ki tudom én is húzni az időt még 1 hónapig. :-)
Szerintem is próbáld meg előbb a cumisüveges anyatejes etetést. Egy próbát megér, egyébként szerintem is jó a súlya a babádnak, nem értem miért erőltetik a hozzátáplálást.
(Mi is volt, hogy cumisüvegből adtuk a tejemet a babánknak, és nem volt gondja, hogy ciciből, vagy üvegből eszik!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!