Pár nap múlva szülök de nincs előtejem! Mit tegyek?
Majd lesz.
Nekem sem volt, mégis tudtam szoptatni, szülés után a következő nap lett tejem.
Nem feltétlenül kell lennie előtejnek. Majd a szülés után a hormonok hatására szépen el kezd termelődni a tej. Sosem tudhatod, hogy van-e már előtejed, lehet, hogy már van, csak nem észleled.
Majd szülés után rendszeres mellre tételnél szépen beindul a tejed, csak ne siettesd!
Nekem volt a terhességeim során, senkinek sem kívánom nyáron 40 fokban a melltartó betétet, mert annyira folyt!
Nekem mßár hetekkel elötte csöpögött az elötej, szinte minden reggel a 35-ik héttöl nagy foltok voltak a pizsimen.
Szülés után 3 napig egy csepp sem jött, pumpáltuk szuper géppel de úgy sem, majd 20 mili maxig lett de soha nem lett tejbelövelés vagy ilyenek.
szóval semmit nem számít. és az sem hogy a baba tud-e szopni, mert az enyém hihetetlenül tudna csak nincs mit. az unokatesóm babája meg lusta volt és 9 hónapig csak fejt.
Tejnek a szülés után kel lennie, nem előtte. Hogy mennyi előtejed van, az egyálalán nem számít. Az a fontos, hogy a szülés után a babád sokat cicizzen az első napokban, akkor is, ha úgy érzed, hogy nincs tejed. Akkor is, ha a nővérek azzal riogatnak, hogy felázik a mellbimbód. Nem fog. A sok cicizés indítja be a tejet kb a 3. napon, előtte csak cseppek vannak, de az is nagyon fontos, tele van ellenanyagokkal, ez a baba első oltása.
Könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!