Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Az én babám miért nem komforts...

Az én babám miért nem komfortszopizik?

Figyelt kérdés
Ö csak addig van cicin, amíg abból jön is valami, rendszerint max. 10 percig tart nálunk egy szopizás. Sem csukláskor, sem megnyugtatásra nem fogadja el a cicit, csak ha éhes.
2009. jan. 18. 19:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia.Ne aggódj,az enyém is ilyen,( hál'isten).Amúgy meg minden szopi után akkorát mosolyog és mostanában elkezd "beszélni",hogy látszik ,hogy :Jól laktam,jöhet a játék!? (11 hetes babó)
2009. jan. 18. 19:37
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Nem minden baba komfort szopizik. Hallottam olyanrol is, hogy a 8. honap utan kezdett a baba komfort szopizni.

Mi annyira imadjuk a komfort szopikat!Olyan gyengeden szopizik ilyenkor a pici, mindkettonkre annyira nyugtatolag hat. Egyebkent az en babam, se allandoan komfortszopizik. Ez olyan naluk, mint egyfajta relaxacio...neha abban sem vagyok biztos, h ilyenkor ebren van.

2009. jan. 18. 20:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Én babám sem, de én örülök neki. 10 perc alatt elintézi a kaját, nyújtozik egyet, és kész. Én ennek örülök, hogy nem szuttyog a mellemen, főleg éjszaka előny ez.

Azért ha belegondolsz, kényelmesebb így, mintha másfél óráig tartana egy szoptatás.

Megnyugtatásra találjatok valami más megoldást, nekünk arra elég a sima babusgatás szerencsére.

Üdv, 6 hetes anyuka.

2009. jan. 19. 14:43
 4/4 anonim ***** válasza:
A komfortszopi nem feltétlen jelent másfél órás evéseket. Az én fiam is komfiszopizik, de csak ha szükségét érzi. Rendes hamit berendezi 10 perc alatt. Van olyan nap, sőt hét is, hogy nem komfortszopizik. Egyébként tényleg megnyugtatásra jó. Valljuk be kevés dolog tud jobban megnyugtatni egy kisbabát, mint az anya cicije, az mindig kéznél van:-)
2009. jan. 19. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!