Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Vehetek be urticat? Szedtem...

Vehetek be urticat? Szedtem és lett is tőle bőven tejem,de nem tudtam,hogy akkor abba kell hagyni,így visszaapadt!

Figyelt kérdés
Ez volt 3 napja!Azóta a More milket szedem,vagyis tegnap vettem be este meg ma eddig kétszer,de nem csinál semmit!Most vehetek be urticat,mert ma már pótolni kellett 1szer lefejt tejjel,mert két mellből se volt elég a babámnak!!
2009. jan. 16. 18:25
 1/5 A kérdező kommentje:
Vagy már elrontottam és összekevertem mindent és vége a tejemnek??Még csak 6 hetes a kisbabám!
2009. jan. 16. 18:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Dehogyis van vége! Nekem a more milk 1 hét múlva hatott valakinek 2-3 nap! Nyugi!
2009. jan. 16. 19:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Akkor adjak neki időt még?Addig mit egyen a babóm ha nem lesz elég,mert a hűtőbe csak minimális tej van,max 100ml!!
2009. jan. 16. 19:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Én mindkettőt próbáltam, mindkettő bevált, de csak akkor, ha ettem, ittam és aludtam eleget.Az urticaból ma is szedem a napi kétszer ötöt és van tejem.Nálad is valami mástól lehet baj.Lehet, hogy túl sokat idegeskedsz.Tényleg igaz, hogy be kell költözni a babával néhány napra az ágyba és csak szoptatni és pihenni, nem foglalkozni semmivel.Nekem kis híján elment a tejem, már tápszereztünk, mikor tettem egy utolsó kísérletet.
2009. jan. 17. 07:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Most lehet ,hogy sokan lepontoznak de sztem adj neki addig tápszert amíg vissza nem hozod a tejed! A baba nem éhezthet! Hiába raktam sokszor mellre nem lett akkor több benne én meg ideges voltam es eggyütt sírtam a babával! Ő azért mert éhes volt én meg azért meg ideges voltam,hogy nincs tejem! Na az meg pont kell is nagyon,hogy idegeskedjek mert attól még annyi se lesz amennyi addig! Megetettem és utána szépen nekiláttam fejni nekem kb 1 hét volt mire beállt így és akkor elhagytuk a tápit! De itt nagyon sokan esküsznek rá és tuti igazuk is van,hogy sokat kell mellre tenni! Én kivétel vagyok biztos mert az én babám nem szopizott nyugodtan hanem szegény üvöltött az éhségtől!
2009. jan. 17. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!