Milyen görcsoldót vehetek be szoptatás mellett?
Nekem egyéb betegségem van szoptatás mellett, 7 hetes a fiam, és nospát szoktam bevenni.
Ezt engedélyezte a szoptatás mellett a nőgyógyász, gyerekorvos, háziorvos, és vagy 5 ügyeletes orvos, akivel találkoztam a bajaimmal kapcsolatban. Infúzióba, vénásan is ezt szoktam kapni. Úgyhogy egyél nyugodtan ilyet.
Csatlakozom az előttem szólóhoz!
Bár a papírján az van, hogy nem javasolják, a gyerekorvos is a házi orvos is és a nődokim is a nospát ajánlotta. Engem is műtöttek epekővel és a görcseimre szoptatás mellett azt szedtem. Recept nélkül is kapható.
Utolsó vagyok!
Az Algoflex-M ezt írja a szopiról:
"Szoptatás:
Az ibuprofén és bomlási termékei kis mennyiségben kiválasztódnak az anyatejbe. Mivel mindeddig nincs tudomásunk arról, hogy a csecsemőre káros hatást fejtene ki, ezért az ibuprofén rövidtávú alkalmazásakor általában nem szükséges a szoptatás megszakítása."
Köszönöm a válaszokat!
A nospa nekem soha nem használt,régebben a troparin combinatumot szedtem,csak az segített.Jó erős gyógyszer és nem lehet szedni szoptatás alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!