Szoptatas alatt lehet szedni fogamzasgatlot?
Koszonom a gyors valaszokat!
No, a helyzet az, hogy erdelyi vagyok... fogalmam sincs, hogy itt mik vannak forgalomban, de fogok beszelni majd a dokimmal...
Annyira felek am, hogy allapotos maradok... Ez a Baba is veletlen lett, s ha ujbol megtortenik... jajj, abortuszra nem lennek kepes... de viszont meg egy babat nem tudom, hogyan tudnek eltartani :(
A legjobb lenne elkerulni a szexet legalabb meg 5 evig :)) de persze ezt nem tehetem meg...
Elore felek az egesztol... :(
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szopta..
Ezt találtam Neked. Néztem házi patikákat, de egyik sem volt túl értelmes :)
Itt van a roman nyelvu betegtajekoztato...en is nagyvaradi vagyok es ugy tudom hogy egy doboz kb 50-60 ron .
en egy debreceni orvosnal voltam aki azt mondta hogy sokkal jobb a spiral mert ennek a bogyonak eleg kellemetlen mellekhatasai lehetnek...vegul nem vettem semmit mert ugy dontottunk a ferjemmel hogy johet meg egy baba....azota sem sikerult
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!