Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Az urtica urens ch5 homeos...

Az urtica urens ch5 homeos golyócskát hogyan és mennyit szedjem?

Figyelt kérdés

Arra lennék kiváncsi hogy hogyan, mennyit, és meddig kell szedni? Sajnos kicsit kevés a tejem, és szeretném ha több lenne! A babóm most 1 hónapos, és észrevettem hogy mintha kevesbb lenne a tejem, pedig eszek-iszok, és fejek is, amikor csak tudom! Vagy van még valami amit szedjek mellé?

Nagyon szeretnék jo sokáig szoptatni! (igény szerint szopizunk, és nem teázunk egyáltalán!! ) A laktoherb teátol sajna poci fájás van, igy azt nem iszom! Köszönöm a válaszokat!!!

2009. jan. 15. 22:30
 1/5 anonim ***** válasza:
2009. jan. 15. 23:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Én napi öt bogyót szedtem,de ittam mellé teát is.
2009. jan. 16. 07:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem a gyógyszertári papíron azt írták, hogy az urtica urenst csak a tejbelövellésig szabad szedni szülés után. Én sem iszom már a laktoherbet, a More Milk kapszulát szedem.
2009. jan. 16. 11:13
 4/5 anonim ***** válasza:
napi 1-2szer 5 golyócska a nyelv alá, nekem ezt mondta a patikus is meg a tájékoztatón is ez volt
2009. jan. 16. 14:10
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat! Érdekes mert én nem kaptam hozzá semmi féle tájékoztatot, mint mások. :( Ezért is kérdeztem tőletek! Köszönöm! :)
2009. jan. 16. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!