Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A tejbelövellés járhat lázzal,...

A tejbelövellés járhat lázzal, és ha igen, meddig tart? 38/5 a max!

Figyelt kérdés
Az orvosom azt mondta, hogy fejjem a tejem (rengeteg van) a cicim szétrágva, pedig megfelelően szoptatok, most 1 nap pihenést hagyok a melleimnek, lefejtem, és cumis üvegből eszik. Császáros vagyok, a sebem egyáltalán nem fáj. Azóta van láz, hogy ömleni kezdett a tejem! Algopyrint szedek, ha eléri a 38 fokot. Elkezdődik, aztán visszamegy a gyógyszer hatására!
2010. nov. 28. 15:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Ilyenről még nem hallottam. Az első pár hétben vagy? Ilyenkor még nem alakult ki a kereslet-kínálat, az első időszakban több tej van, mint amennyire szüksége van. Javaslom én is, hogy fejd, ha bírod. Később majd vagy csökkenni fog kicsit a tej mennyiség, vagy a baba fog többet enni. Én 3. hónapig tudtam fejni, addigra alakult ki a kereslet-kínálat. Ha szerencséd van, akkor idővel már nem kell majd fejned.
2010. nov. 28. 15:52
 2/3 xStefix ***** válasza:

1: Lehet a belövelléstől hőemelkedés, de a láz már azért ritkább. Ha tartósan fel-le ugrál a hőd, az mindenképp fura, én a helyedben felhívnék egy szaktanácsadót, hogy ez még normális-e!

2: Üvegből semmiképp ne add a babádnak, ha csak most született, mert még a szoptatás rendes beindulása előtt elérheted, hogy cumizavaros lesz!!! És ez nem fölös ijesztgetés, jobb az ilyesmit elkerülni. Most még nem eszik nagy mennyiségeket, próbáld inkább pohárból itatni vagy kanállal etetni.

3: Én gyógyszert csak akkor szoktam szedni és neked is ezt javasolnám, ha 39 fölé megy a lázad. Addig inkább a házi hűtőpraktikákat próbáld. Tudom, a császár miatti seb fokozott kockázatot jelent, de nem feltétlenül van szükség gyógyszerre egy újszülött mellett... Ha már telefon, inkább ezt is megkérdezném a szakembertől.

4: Ha a melled sebes, azt mindenképp érdemes kezelni.

5: Ha nem a szoptatással van a gond, miért van szétrágva?

2010. nov. 28. 18:33
 3/3 anonim ***** válasza:

kérj szakembertől segítséget!

ez komolyabb dolog annál, hogy itt 5leteket adjuk. egy személyes találkozóval sok tanácsot tudnak adni.

[link]

www.lll.hu

2010. nov. 28. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!