Ha 3 óránként fejek minden fejés után fertőtleníteni kell a tölcsért stb?
Elég, ha csak melegvízzel elöblítem? Vagy ha úgy csinálom, hogy az egész kézi mellszívót /Avent/ berakom a hűtőbe /a hűtőben csak tejet tartok meg babavizet/, ha fejek előveszem, este a napi adagot fagyasztom, majd sterilizálom? Ti hogyan csináljátok, hogy ne kelljen folyton mosogatni? /Így is nehéz fejni, mert a baba ugye nem érti meg, hogy most anya néhány percig nem ér rá...- ezt hogyan oldjátok meg?/
Köszi
Minden használat után darabjaira szét kell szedni és meleg vízzel, mosószerrel elmosni. Naponta 1x kell sterilizálni.
Tuti, hogy így kell, adtam le tejet gyűjtőbe, ott mutatták.
Én kilenc hónapja fejek, minden alkalom után fertőtlenítem. Mikróba való fertőtlenítőm van, így egyszerű, 9percig forog, és kész. Sőt, néhány órán át sterilen is tartja (Chicco - nem volt vészes ára, 5000 Ft).
Én is adtam le tejet, nekünk minden fejés előtt még a mellet és a kezet is le kellett fertőtleníteni, és hetente ellenőrizték a leadott tejet, hogy rendben van-e...
A zsíros-cukros tejmaradék fincsi bacitáptalaj!
Ha nem fagyasztottam le, vagy nem adtam a tejet, csak egy-két órára tettem el a babámnak, akkor nem feltétlenül fertőtlenítettem, csak forró vizes mosogatószeres lemosás, darabjaira szedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!