Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hat hónapos Kisfiam 2 héttel...

Hat hónapos Kisfiam 2 héttel ezelőttig este nyolctól hajnali négyig aludt. Azóta 2x-3x is felkel szopizni éjszaka. Mit nem csinálok jól?

Figyelt kérdés
Kb 4 hete kezdtem gyümölccsel a hozzátáplálást.Még mindig a szopi a fő elemózsiája,de délelőttönként egy fél gyümis bébiételt megeszik. Napközben amúgy alig akar szopizni, néha 5-6 óra is eltelik,mire elfogadja a cicit. Nem sok ez az 5-6 óra? Miért kel fel éjszaka akkor is, mikor úgy érzem teljesen jól lakott este?Amúgy nagy súllyal született (4200gramm) és rendesen fejlődik,már több,mint 8 és fél kg és 73 cm. Amúgy napközben is felriad alvás közben mostanában a cumijáért, amit régen nem tett. Már 2 foga kijött.:-)
2009. jan. 14. 09:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Jön a következő kettő, nekem ezt csinálja a lányom egy hete, bár ő nem cumizik! Mi nekünk van már négy fogunk és egyszerre jön még négy!!!!! 8 hónapos a lánykám 8 kiló és 74 cm hosszú.

Boldog babázást kívánok!

2009. jan. 14. 09:48
 2/4 anonim ***** válasza:

A foga miatt lehet! Örülj, hogy eddig jól aludtatok:)

2 gyerekes anyuka

2009. jan. 14. 10:08
 3/4 A kérdező kommentje:
A foga miatt eszik éjjel 2x?
2009. jan. 14. 10:10
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mert a szopi megnyugtatja. Fáj az ínye éjjel neked is jobban fáj a fogad ha fogfájós vagy valamiért.

Az én kisfiam mikor jött a második 2 foga akkor perce pontosan 40 percenként kel éjjel, és ha evett aludt újabb 40 percet. Át kell vészelni.

2009. jan. 14. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!