Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért csökken a tejem?

Miért csökken a tejem?

Figyelt kérdés

5 hónapos, eddig rendesen tudtam szoptatni, de most szinte minden etetéskor "verekszik" velem a kislányom. És érzem, hogy totál üres is a cicim..

Ja, és néhány napja tejleadó reflexem sincs..

mitől lehet?

2010. nov. 22. 22:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy vagyok 6 hós babámmal. egy hónapja verekszik, morog, sír meg csíp. kb 1-2 nyelés és kiköpi a cicit. nem tudom én sem miért lehet. pedig nekem még volna is tejem. lehet, fogzás miatt, babámnak már három fogacskája áttört. nem jött meg a mensesed? nekem igen és kb azóta csinálja ezt. :(
2010. nov. 22. 22:47
 2/6 xStefix ***** válasza:

Több oka lehet (ahogy az előző anyuka is írta):

- fogzás, ínyfeszülés

- menzesz visszatérte

- kevésbé erős tejleadás, beállt tejtermelés, emiatt "nehezebben" elérhető hátsótej

- érdeklődés a környezet iránt, emiatt egyfajta türelmetlenség, lustaság (nem várja meg, míg eléri/kiürül a hátsó rész)

- ha már hozzátáplálsz, akkor esetleg az újfajta ételek miatti emésztési diszkomfort

- cumizavar

- szopási sztrájk

2010. nov. 23. 10:49
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! És mi a megoldás??
2010. nov. 23. 11:21
 4/6 A kérdező kommentje:

Ja, a fogáról nem tudok, a mensim még várat magára, bár minden nap úgy érzem, hogy na majd ma megjön..

Még csak cicizik, de mondjuk mindig odadugja a kis ujjacskáját..

Mi az a szopási sztrájk? mármint magát a szót értem, csak nem tudom, mit takar..

2010. nov. 23. 11:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Bocsi, de nem vagy terhes????
2010. nov. 23. 15:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Csak azért írtam, mert velem ugyan ez volt, tettem is fel kérdést itt, és közben kiderült, hogy jön a tesó.
2010. nov. 24. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!