Meddig tudtátok szoptatni a babátokat? Fejtetek mellette?
az aggódás a sterssz egy fajztája, nem jó. lesz elég tejed, erre gondolj, ha van kedved idd a serkentő teákat, sokfajta van, mnej a gyógyszertárba, vagy igyál őszibaracklevet, vagy egy kis sört, ha szereted, két decitől nem lesz baja a babának se, vagy idd az alkoholmenteset, de fontos a napi 3 liter folyadék és akkor bizti nem lesz gond, minél sűrűbben szpotatsz, annál jobban termelődik. a nagyfiamnál három éves koráig még anyatajet ivott, most a pici lányom 7 hós, még csak szopik.... és lesz tej,
ÍYg állj hozzá, hogy van tej, és lesz is.
Már miért ne lenne tej?! :) Ne aggódj ezen!
Egyébként én is ilyen vagyok, ezért fejek kicsit, engem megnyugtat:D
Szia!
A legfontosabb, hogy ne agyalj. Nem tesz jót. Igyál, egyél sokat és ha tudsz pihenj! Tedd mellre többször a babát( ha úgy érzed kevés lenne a tejed), hiszen a tejcsi a szopizás közben termelődik a legjobban.
A babáknál vannak fejlődési ugrások, amikor többet esznek és úgy érzed nem elég, de ez csak pár nap. Nálunk 6 hetesen volt egy ilyen, azt hittem nincs már tejem, teljesen kétségbeestem. Az orvosom tanácsára szinte óránként cicire raktam a lányomat. Pár nap alatt helyreállt a kereslet-kínálat.:) Nagyon fontos, hogy hidd el, van tejed!!
Egyébként, ha jókedvű, vidám akkor nincs mitől tartanod. Ne félj, jelezné a babád, ha éhes lenne:)
Mi most vagyunk 9 hónaposak és még reggel és este szopizik, igaz ez már csak a desszert:)
Én soha nem fejtem,úgy éreztem nem kell.
Boldog babázást:)Sok-sok tejcsis napot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!