Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 8 hónappal szülés után mellgyu...

8 hónappal szülés után mellgyulladás - nektek volt már ilyen?

Figyelt kérdés
Nem szoptatok, csak fejek, sajnos. Még az első hetekben 3 mellgyulladásom is volt, lázzal, fájdalommal, mindennel. Csak akkor nem gyulladt be, amikor teljesen kifejtem csontra, ezért is lett túl sok tejem és ezért lettem anyatejleadó. De amióta elektromos mellszívót használok, nem gyulladt be egyszer sem. Most viszont egy héten belül más másodjára csomósodik be a mellem és alig tudom kifejni, kimasszírozni. Azt hittem, a mellgyulladás csak kezdetben gyakori, később, amikor beáll a tejtermelés, már nem. Nektek mi a tapasztalatotok?
2010. nov. 19. 16:52
 1/3 anonim ***** válasza:
szia! nekem 3 hónapos volt a kisfiam amikor begyulladt a mellem. Mivel csak egy dolgon változtattam az addigiakhoz képest arra gondolok attól. Elkezdtem futni, és szerintem megtört egy tejcsatorna ami ezért nem tudott kiürülni. Nem lehet Nálad is valami hasonló?
2010. nov. 19. 17:13
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem, nem sportolok. :-( Nem babakocsizunk, hanem a hátamon hordozom a babámat, ennyi az összes sportom, de ezt már fél éve csinálom, meg is erősödtem benne. Újrakezdtem a néptáncot is, de azt meg két hónapja. Az elmúlt héten nem változott semmi.
2010. nov. 19. 20:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is egyszer sokadig hónapban volt problémám. Hű borzasztó volt csak hogy van, nemhogy hozzáérni, nemhogy kifejni. De kibírtam, kifejtem, minden rendben lett. Meleg borogatás fejés előtt segíthet.
2010. nov. 22. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!