Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kismotorozáskor felszakadt a...

Kismotorozáskor felszakadt a 16 hónapos lányom szája 3 napja, és azóta nem szopizott. Szerintetek tudjuk folytatni, ha meggyógyul? . Mennyi kiesés után szokik le?

Figyelt kérdés
Napi 4-6 minimum volt eddig, "cicimán", én vagyok a cumija, szóval nem kaja-szintű a dolog. De fél a cicitől most, mert fáj... A fokozatosság híve vagyok, nem szeretném, ha ez vetne véget a szopinak.
2010. nov. 11. 22:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez volt, 14 hónapos volt a lányom. Nálunk vége is lett, de én nem is bántam, mert kb. ekkorra terveztem a leválasztását. (a sors megoldotta) :(
2010. nov. 11. 23:13
 2/8 anonim ***** válasza:
A fiam 14 hónaposan 1 hét kiesés után ugyanott folytatta, ahol előtte, utána is voltak 1-2 napos szünetek, de csak 21 hónaposan választotta el magát.
2010. nov. 12. 01:15
 3/8 anonim ***** válasza:

"A fokozatosság híve vagyok, nem szeretném, ha ez vetne véget a szopinak."

Szerintem inkább azt nézd, hogy a gyerekedenek mi a jó. Ha nem fogja igényleni, törődj bele, ne lelkizz rajta, és ne is próbálkozz visszaszoktatni, ha ő nem akarja.

Máshogy lesz rád szüksége, lezárul egy korszak a nagylány életében, bizony.

Az én fiam is 16 hónaposan hagyta abba, egyik reggel megrázta a fejét, hogy nem, és annyi volt.

Minden jót,

Ninamina, 3 gyerek anyukája

2010. nov. 12. 05:46
 4/8 anonim ***** válasza:

Bízd rá, az a legjobb. :)

Bár megértelek. Én kicsit "belehalok" majd, ha már nem fog szopizni. Talán azért mert imádok szoptatni.

Egy 20 hónapos kisfiú anyukája.

2010. nov. 12. 07:01
 5/8 anonim ***** válasza:
13%

lehet, el is apad a tejed... vagy fejsz?

én egyébként ellenzem, ha egy anya a mellét cumiként dugja a gyerek szájába, ne haragudj.

2010. nov. 12. 10:12
 6/8 xStefix ***** válasza:

Tartsd azért testközelben őt, hogy ne felejtse el, mit szoktatok együtt csinálni. ;) Legyél hozzá közel, tartsd fenn az érdeklődését, esetleg beszélj neki a szopiról, hogy minden nap eszébe jusson.

Ha ez mégse lenne elég, akkor pedig vége lett, ezt el kell tudni fogadni. (De így talán segíteni lehet a folytatásban.)

2010. nov. 14. 18:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia, na mi történt, megoldódott a gond? :)
2010. nov. 14. 22:20
 8/8 A kérdező kommentje:
Kedves Válaszadóim, mindenki tanácsát nagyon köszönöm! Azóta majdnem egy hét eltelt, és a szopi úgy tűnik, végleg befejeződött. Már a szája szinte teljesen a régi, ez nem lehet gond. Azért összebújunk, puszilgatja, simogatja a cicit, és odabújva alszik el sokszor. Engem talán jobban megviselt, hogy így levált tőlem, de azt hiszem, elég simán ment... Köszi még egyszer!
2010. nov. 15. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!