Kismotorozáskor felszakadt a 16 hónapos lányom szája 3 napja, és azóta nem szopizott. Szerintetek tudjuk folytatni, ha meggyógyul? . Mennyi kiesés után szokik le?
"A fokozatosság híve vagyok, nem szeretném, ha ez vetne véget a szopinak."
Szerintem inkább azt nézd, hogy a gyerekedenek mi a jó. Ha nem fogja igényleni, törődj bele, ne lelkizz rajta, és ne is próbálkozz visszaszoktatni, ha ő nem akarja.
Máshogy lesz rád szüksége, lezárul egy korszak a nagylány életében, bizony.
Az én fiam is 16 hónaposan hagyta abba, egyik reggel megrázta a fejét, hogy nem, és annyi volt.
Minden jót,
Ninamina, 3 gyerek anyukája
Bízd rá, az a legjobb. :)
Bár megértelek. Én kicsit "belehalok" majd, ha már nem fog szopizni. Talán azért mert imádok szoptatni.
Egy 20 hónapos kisfiú anyukája.
lehet, el is apad a tejed... vagy fejsz?
én egyébként ellenzem, ha egy anya a mellét cumiként dugja a gyerek szájába, ne haragudj.
Tartsd azért testközelben őt, hogy ne felejtse el, mit szoktatok együtt csinálni. ;) Legyél hozzá közel, tartsd fenn az érdeklődését, esetleg beszélj neki a szopiról, hogy minden nap eszébe jusson.
Ha ez mégse lenne elég, akkor pedig vége lett, ezt el kell tudni fogadni. (De így talán segíteni lehet a folytatásban.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!