Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Meddig tartjátok normálisnak,...

Meddig tartjátok normálisnak, ha egy gyerek szopik? (ha nem is állandóan, de néha kéri a cicit)

Figyelt kérdés
2010. nov. 11. 21:59
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
0%

Én se vagyok híve, ez a része furcsa számomra főleg, hogy csak odamegy megnézni meg puszit ad rá....(?)

Nem tudom...nekem ez a puszilgatás már nem fér bele, van arra más szerencsére:) Ha annyira szeret meg a közelségemet kívánja, puszilgassa az arcom stb. :)Szóval nálunk táplálási funkciót töltött be (ha akartam volna, se kérték máskor,csak ha ettek belőle 5-10 perc alatt és már engedték is el). 13 hónapig szopizott mindkét gyerek, nem szoktattam le őket hanem ők mondtak le róla.

Nekem furcsa mikor a 2 éves kisfiú, értelmes, beszél stb. megy cicikézni...De hangsúlyozom,ez az én véleményem.

Mindenki úgy csinálja ahogy jó neki.

2010. nov. 12. 08:18
 22/37 anonim ***** válasza:

Nekem nem kor, hanem a beszéd a határ. Egy összefüggően beszélni tudó gyereket biztos nem szoptatnék. A 3 év is fura nekem, 3 éves a lányom, el se tudom képzelni, hogy szoptassam...

De szerintem mindenki csinálja úgy, ahogy neki jó.

2010. nov. 12. 09:51
 23/37 anonim ***** válasza:
32%

"Néha csak felemeli a blúz, megpuszilja egy földöntúli mosoly kíséretében, és megy vissza játszani. "

Véleményem szerint pont ez az, ami már 1 évesen sem normális.

2010. nov. 12. 10:08
 24/37 anonim ***** válasza:
42%

06:57nak

nálad a pont

Sajnos ez a társadalom végletekig korlátolt.

Az a normális, ha 3 éves gyerek tv-zik ezerrel, és chipset, meg cukross löttyöt vedel:-((((

egy szintén 20 hónapja, másodjára szoptató UFO voltam

2010. nov. 12. 12:43
 25/37 anonim ***** válasza:
36%

Látom, ugyanúgy erős szakadék van ebben a témában, mint az otthonszülés-kórházi szülés, vagy együtt alvás kontra különalvás témában. Szerintem tök normális 3 éves korig.

A puszilgatás meg? 20 hónaposan? Miért deviáns?

2010. nov. 12. 13:07
 26/37 anonim ***** válasza:
46%
6:57-nek. Az egészséges idézőjelben van. Fogadd el mások véleményét is. Ha a közelségemet akarja hát bújjon hozzám, puszilja az arcomat, de ne a cicit. Ne essünk azért túlzásokba.
2010. nov. 12. 13:49
 27/37 anonim ***** válasza:
37%
Ez a felemeli a blúzt, és megpuszilja... Na ez nálam is kiverte a biztosítékot. :) Ezt én sem szeretném átélni. 1 éves korig fog szopizni.
2010. nov. 12. 13:54
 28/37 anonim ***** válasza:
68%

És ha akarna még, inkább elválszatod??

Meg 5 éves koráig aludhat csak macival?

2010. nov. 12. 13:55
 29/37 anonim ***** válasza:
42%

Szia, UFO! :)

A 6:57-es vagyok, aki kiverte a biztosítékot.

Csak szólok, hogy nem ítélek el senkit, ki meddig szoptatja, de úgy látom, engem elítélnek. És itt van a hangsúly. Le lehet pontozni. A kérdésre válaszoltam, de a fentebb idézett jelzők minősítik azt, aki az ellenkezőjét csinálja. Én nem minősítettem azt az anyát, aki ilyen-olyan módszerrel, a saját elvei alapján megvonja a gyermekétől ami jogosan jár neki. Nem minősítem, és elvárom, hogy engem sem minősítsenek. A magánügyem, amit a kérdésre válaszolva megosztottam, mint példát.

Tehát: én is UFÓ vagyok a ritkábbik fajtából.

De tudjátok mit? Büszke vagyok rá. Nem féltem a mellem, az időm, és én sem tudtam elképzelni, hogy ez lesz. De jó, nagyon jó így, amíg Ő akarja.

2010. nov. 12. 15:47
 30/37 anonim ***** válasza:
Az "UFO"-k oldalat megdobnam meg eggyel: En 2 eves koraig akartam szoptatni, es 2 es fel ev lett belole. Vegul en valaszottam el, mert o meg kerte volna.
2010. nov. 12. 15:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!