Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Meddig tartjátok normálisnak,...

Meddig tartjátok normálisnak, ha egy gyerek szopik? (ha nem is állandóan, de néha kéri a cicit)

Figyelt kérdés
2010. nov. 11. 21:59
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
32%
Az én "értékrendem" szerint is egy évig normális. De 8 hónaposan abbahagytuk, mikor kijöttek a fogai. :)
2010. nov. 11. 23:19
 12/37 anonim ***** válasza:
kb 3 évig.
2010. nov. 11. 23:22
 13/37 anonim ***** válasza:
32%
En 13 honaposan valasztottam el. Ugy lattam, h itt az ideje. Egyebkent eleg konnyen is ment. Kesobb biztos nehezebb, 2-3 evesen sokkal akaratosabbak a gyerekek. Most ket eves. Furcsa lenne, ilyen idosen meg szoptatni, de nem zavar, ha mas meg szoptat ilyen gyereket.
2010. nov. 11. 23:38
 14/37 anonim ***** válasza:
Enyém is 23 hónapos, el se tudom képzelni, milyen lenne most szoptatni. :) Hisz már összefüggően beszél, és mindenki ovodásnak nézi. :) De nekem sincs bajom ezzel, ami jó a gyereknek, azt kell csinálni.
2010. nov. 11. 23:40
 15/37 anonim ***** válasza:
48%

Nekem is fura egy éves kor után...Kisfiam 10 hónapos koráig szopizott(magától hagyta abba).

De nem ítélek el egy hosszan szoptató anyukát sem. Ha jó a babának meg a mamának is.

Bár mégis, mert aki még 4-5 évesen is szoptat, az már szerintem gáz. Mert a gyereket nem kicsit vetheti vissza a szexuális fejlődésben, szóval max oviskorig, 3 éves korig nem zavar ha valaki szoptat, utána már felelőtlenségnek tartom.

2010. nov. 12. 00:19
 16/37 anonim ***** válasza:
15%
1 eves kor utan mar kimondottan gusztustalannak talalom. Foleg ahol a muter a cumi...
2010. nov. 12. 00:48
 17/37 anonim ***** válasza:
42%

utolsónak:

hány éves vagy, 15?

2010. nov. 12. 00:57
 18/37 anonim ***** válasza:
52%

"nem egészséges", "felelőtlenség", "gusztustalan", "felesleges"...

Ne haragudjatok, de szerintem minden JELZŐ NÉLKÜL lehet olyan meggyőződés, mely szerint nem foglalva szavakba az édesanya dönti el, mikor látja jónak.

Nem akarok senkit bántani, egyiknek sincs alapja. A gyerek abbahagyja magától, de ő tudja, meddig van rá szüksége.

Tápláló, megnyugtató, ha csak játszik vele, felidézi a régi anyaközelséget. :) Néha csak felemeli a blúz, megpuszilja egy földöntúli mosoly kíséretében, és megy vissza játszani.

A kisfiam 20 hónapos, és szopizik. Ez van.

2010. nov. 12. 06:57
 19/37 anonim ***** válasza:
0%

Már bocs, de láthatóan itt sokan mégsem tartják normálisnak és szükségét érzik jelző használatának. Ha megengeded, akkor joguk van a véleményükhöz, még ha neked az nem is tetszik.

A kérdező kérdezett, mindenki elmondja a SAJÁT véleményét. Bocs, hogy nem mindenki a TE véleményedet mondja, de hát az van...

2010. nov. 12. 07:09
 20/37 A kérdező kommentje:
Nem akaorok sértegetni, de én ezt a "felemeli a blúzt, és megpuszilja, aztán megy" dolgot szeretném elkerülni. Főleg ha fiú a gyerek... Mi van a szexualitással? Meddig megy ez így? Később majd természetes lesz neki, hogy az anyja melléhez nyúljon... Aztán majd a lányokéhoz idejekorán...
2010. nov. 12. 07:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!