Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Tejapasztásban kellene egy...

Tejapasztásban kellene egy kis segítség, urtica urensel hogyan?

Figyelt kérdés

Decemberben el szeretném apasztani a tejemet.Vettem urtica urens 30-ast.Csak azt nem tudom, hogyha szedem akkor közben is kell fejnem?

Illetve, hogy ha kell fejni akkor azt a tejet amit még kifejek megkaphatja e a kisfiam (7,5 hónapos), vagy öntsem ki? Csak fejek nem szoptatok,ha szopizna akkor nem apasztanám el a tejemet.

2010. nov. 8. 21:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

ÁÁ, ne is törődj a gyógyszertárossal! Amikor a férjem nekem vette, akkor vele is flegmázott. Egyáltalán mi közük az egészhez. Semmi joga véleménytnyilvánítani. Ehhez semmi köze. Szolgáljon ki, te fizetsz és pá.

Nekem is égnek állt a hajam, amikor elmesélte a férjem a gyógyszertáros reakcióját.

Sajnos történtek halálos kimenetelű esetek is abból kifolyólag, mert a patikus rossz gyógyszert adott a vevőnek:(((((((((((((((((

2010. nov. 9. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!