Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás ideje alatt terhesség?

Syska kérdése:

Szoptatás ideje alatt terhesség?

Figyelt kérdés

Jövőhéten megyek laborba, következő héten pedig nőgyógyászhoz.

Már 9 hónapja próbálkozunk a babával eredménytelenül.

Két gyerekünk van az egyik 4 éves ( ő 5 hós koráig cicizett azután meg is jött a havim) a másik 2 és ő még anyatejes. Igény szerint cicizett szintén kb 6 alkalommal mostanában már alig kb nappal és este összesen 2-3 alkalommal.

A menstruációm 2023.októberben jött meg először. Azóta 27-33nap között mozog de átlag 28 napos...

Ovulációm minden hónapban van nyák alapján, de ez nem jelenti, hogy peteérés is van.

Amit furcsálok, hogy amióta megjött minden hónapban ovunál enyhe barnás vér is van a tojás fehérje szerű nyákban 2-3 napig azután megváltozik a nyák abban nincs már vér és az is abba marad rá kb két hétre jön a havim.

A kérdésem az lenne, hogy van/volt itt anyuka hasonló cipőben?

Kicsit elvagyok keseredve mert nem gondoltam, hogy ennyire elhúzódik majd a harmadik gyermekünk. Meg az ovulációnál a barnás véres nyákkal nem értem mi a helyzet, ezelőtt ilyen nem volt...Hol sok van a nyákban, van mikor meg nagyon kevés...

Kíváncsi vagyok nagyon milyen lesz a laborom meg az orvos mit lát majd.

jan. 4. 02:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Önmagában a császármetszések is csökkenthetik a fertilitást, ezért kérdeztem, hogy hogyan szültél.

Szerintem első lépésben nem ártana elválasztani a gyereket, akit még szoptatsz, utána meg kivizsgálni, mert a másodlagos meddőségnek is lehet hatezer oka.

jan. 4. 15:04
 12/13 A kérdező kommentje:

Az elválasztáson dolgozunk, ez a hét észrevehetően jobb volt már. Ettől a hónaptól sok mindent nem várok még, mert az ovulációm most zajlik már lecsengőben van és amit írtam fentebb is a napi 1-2 etetés még benne van. Hó eleje van még, ha ilyen szépen haladunk vele reményeim szerint hó közepe felé már el is marad teljesen de legkésőbb hó végére.

Ha tényleg csak a szoptatás zavar bele és mindent rendben talál majd a doki akkor jövőhónaptól már reménykedhetek.

Azért picit még él bennem, hogy hátha ez a hónap a ritka szoptatással össze hozza már.

jan. 4. 15:21
 13/13 A kérdező kommentje:
Hogy ha a császármetszés okozná a gondot, akkor a másodlagos meddőségnek van gyógymódja vagy azon nem tudnak segíteni. Most olvasgatok ezután, de megkérdezlek azért, ha nem bánod.
jan. 4. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!