Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szerintetek normális, hogy 16...

Szerintetek normális, hogy 16 hónapos lányom újra rengeteget cicizik?

Figyelt kérdés

Sok az új ember, rokon az ünnepek alatt, valószínű szeparációs szorongás is lehet nála de valahogy mégis visszalépésnek élem meg, hogy szinte alig eszik szilárd, normális ételeket, inkább csak a cici.

Tépi a ruhámat és mondja hogy cici, esélytelen hogy eltereljem róla a figyelmet. 😅

dec. 27. 12:51
 1/7 anonim ***** válasza:
24%
Az enyém fogzáskor vagy betegen lesz extra cicis, most a szemfoga jön 15 hónaposan, úgyhogy ő is egész éjszaka szopizik. De okozhatja a felborult napirend, mozgásfejlődés is. Ha vigasztal, az enyém annyit eszik, mint egy fél felnőtt, és mégis folyton szopizna. Úgyhogy nem azon múlik feltétlen. 😓
dec. 27. 12:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, normális. Karácsonyi szokatlan ingerekre, fogzásra, mozgásfejlődésre, nagyobb ijedtségre, betegségre, oltásra, bármilyen ,,stresszhelyzetre" reagálhat így.
dec. 27. 15:07
 3/7 Derjaderja ***** válasza:
100%
Igen.
dec. 27. 15:50
 4/7 Anonimus75 válasza:
Igen szokványos dolog ez normális
dec. 28. 12:58
 5/7 anonim ***** válasza:
20%
Nem. Egyéves kor után már le kéne szoktatni.
jan. 1. 11:01
 6/7 A kérdező kommentje:

Nem, nem kell leszoktatni. Ha ő úgy dönt hogy elég az megint más de nagyon nem értek egyet ezzel az 1 éves korban le kell szoktatni elvvel.

Köszi a válaszokat!

jan. 1. 19:32
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

legegyszerubb ha ra se szokott;-))) en 1 napig es 1 alkalommal szoptattam meg a korhazban. soha tobbet mert szamomra undorito volt az egesz. nem fejtem nem szoptattam magatol elapadt , langyos vizzel borogattam es 1 hetig szoros melltartot viseltem meg ejjel is.

tapszert kapott mar az elso naptol a korhazban. szamomra a szoptatas maga a legundoritobb esemeny volt a szulest is beleszamitva.

jan. 15. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!