Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Tejérzékeny babák anyukái...

Tejérzékeny babák anyukái miket esztek?

Figyelt kérdés

Úgy néz ki, lehet érzékeny a babám a tejre.

4 hetes, 4 hétig küzdöttem hogy legyen tejem (totál nulla volt eddig, cseppek), mire végre lett értékelhető mennyiség, most jött ez:(

A terhesség alatt végig diétáztam (cukor, magas vérnyomás miatt só és fűszermentes, de akkor nyilván tök jól ráértem főzögetni), és most kicsit kiborultam, hogy nem elég a szokásosan szoptatás alatt nem javasolt ételeket kerülni, de kb. mindent kellene. Persze tudom hogy sok mindent lehet már kapni, olvasok is utána, de pár tipp jól jönne, főleg "kész"ételek terén.

Kilenc hónapig nem ettem egy jóízűt, most kicsit rosszul érint, hogy kb.megint semmit nem ehetek, amit szeretnék.

dec. 8. 14:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

10

De mi okozott gondot?

Tényleg nem értem

( én felnőttként élek îgy örökre és igazából nagyon kell figyelnem a súlyomra, edzek is mellette, hogy tartsam az alakom)

dec. 9. 21:17
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

#7es vagyok, 2 év tej/szója és 4 keresztallergén diétával.

Én sem pontosan értem, hogy mi okoz gondot. Azért szerintem ez nem a világvége. Igen kihagyod a tejet, nézed a boltban a címkéket, nem ehetsz bárhol bármit. De azért ez szerinten elég kicsi áldozat egy baba egészségéért.

Nyugodtan áttérhetsz tápszerre, ha úgy érzed attól boldogabb leszel. Nem ítélkezni akarok, csupán én sem értem mi ezen olyan nagyon nehéz.

dec. 9. 21:32
 13/13 anonim ***** válasza:

10-es vagyok

Nekem gondot okoz. 30 éven keresztül a napi étkezéseim közt szerepel a tej/tojás (azt kihagytam hogy tojásra is érzékeny volt a babám).

Tényleg nem tudom milyen ételeket tudtok így enni, szerintem nagyon nehéz lehet. DE mindenki más.

Hozzátenném én nem táplálkozok túl egészségesen, félkész-kész termékeken nőttem fel és sajnos más nem is ízlik. Mióta megszületett a kisfiam azóta kezdek szép lassan egészségesebb ételeket is enni hogy ő már normális kajákon nőljön fel.

Szóval nekem ez egy gyenge pont az életemben.

Szerintem számára jobb volt a tápszer, mint az én hulladék kajáim általi anyatej.

tegnapelőtt 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!