Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nincs nagy mellbimbó, így...

Nincs nagy mellbimbó, így hogy fog majd szopizni a baba?

Figyelt kérdés

Tudni kell rólam, hogy a mellformám a normáltól eltérő. Hatalmas az udvar és a bimbóm belesüllyed, tehát nem dudorodik ki. Csőmellnek is nevezném, bár hidegre vagy simire elég szép formája lesz, de még úgy sem az igazi.

Vagytok még akik ilyenben szenvedtek?

Nekem befolyásolja a magabiztosságom, nem esztétikus és nem szép.

Megfogalmazódott bennem a kérdés , hogy vajon ilyen mellel is tudok e majd szoptatni

ma 08:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok különösebben jártas a témában, de létezik mellbimbó-kiemelő, sokan olyannal szoptatnak.
ma 08:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Majd a baba megoldja
ma 08:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
MAM márkájú mellbimbó védő nagyon jó. S méretűt vegyél, a nagyobbat valószínű úgysem tudja bekapni.
ma 09:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A baba NEM a mellbimbót kapja be,hanem az egész bimbóudvart is!

Ha nem így tesz,az hibás szopás,és kisebesedik a bimbó.

Furcsállom,hogy ezt nem írja le neked senki,egyből a bimbókiemelőt ajánlják.

Szerintem minden rendben lesz. Olvasgass egy kicsit a helyes szoptatástechnikáról és megnyugszol!

Fontos,hogy mindig nagyra nyitott szájjal kapja be a baba,akkor nincs baj.

ma 10:18
 5/8 anonim válasza:
50%
Saját tapasztalatból tudom írni, hogy egy kicsit mindenkinek igaza is van még nem is. Kicsi mellem van, kicsi bimbóval. Az első pár napban, mikor még te is meg a babád is tanuljátok a "technikát" számít a bimbó mérete. A kórházban már a második nap kaptam bimbővédőt, mert a baba nem tudott rákapni, olyan pici. L-es méretű ardo márkát kaptam. Pont amiatt, mert a " baba nem tudja bekapni" férjemmel hozattam philips avent m-es méretet, azzal egyáltalán nem tudott szopizni. A méretet nem a baba szájához kell választani, hanem a te bimbó méretedhez. Egyébként azóta vettem az aventből L-es méretet, de az sem tetszett neki, maradtam az ardonál. Azóta is bimbővédővel szépen szopizik, már 5 hónapos. :)
ma 10:58
 6/8 anonim ***** válasza:

5!

Az egész bimbóudvart bekapta,és úgyis kicsi volt?

Amikor szopik egy pici baba,a mellbimbót nem is éri se a szája,se a nyelve!

A bimbóudvar "szívódik be" a szájába.

Valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy az is kicsi lett volna annyira...

ma 11:07
 7/8 anonim válasza:
100%

Igen.

Természetesen nem mondom, hogy több gyakorlással nem sikerült volna bimbóvédő nélkül, biztos ment volna..de védővel nagyon gyorsan ment. Nem ördögtől való, és persze amikor már ügyesen megy neki, beáll a kereslet kínálat, elmúlik a "van-e elég tejem" para meg lehet próbálni elhagyni. Akkor már nincs rajtunk az a szoptatási teher ami az elején. Nekem ez a személyes tapasztalatom.

ma 14:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Értem. Örülök, hogy segített a bimbóvédő.
ma 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!