Nincs nagy mellbimbó, így hogy fog majd szopizni a baba?
Tudni kell rólam, hogy a mellformám a normáltól eltérő. Hatalmas az udvar és a bimbóm belesüllyed, tehát nem dudorodik ki. Csőmellnek is nevezném, bár hidegre vagy simire elég szép formája lesz, de még úgy sem az igazi.
Vagytok még akik ilyenben szenvedtek?
Nekem befolyásolja a magabiztosságom, nem esztétikus és nem szép.
Megfogalmazódott bennem a kérdés , hogy vajon ilyen mellel is tudok e majd szoptatni
A baba NEM a mellbimbót kapja be,hanem az egész bimbóudvart is!
Ha nem így tesz,az hibás szopás,és kisebesedik a bimbó.
Furcsállom,hogy ezt nem írja le neked senki,egyből a bimbókiemelőt ajánlják.
Szerintem minden rendben lesz. Olvasgass egy kicsit a helyes szoptatástechnikáról és megnyugszol!
Fontos,hogy mindig nagyra nyitott szájjal kapja be a baba,akkor nincs baj.
5!
Az egész bimbóudvart bekapta,és úgyis kicsi volt?
Amikor szopik egy pici baba,a mellbimbót nem is éri se a szája,se a nyelve!
A bimbóudvar "szívódik be" a szájába.
Valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy az is kicsi lett volna annyira...
Igen.
Természetesen nem mondom, hogy több gyakorlással nem sikerült volna bimbóvédő nélkül, biztos ment volna..de védővel nagyon gyorsan ment. Nem ördögtől való, és persze amikor már ügyesen megy neki, beáll a kereslet kínálat, elmúlik a "van-e elég tejem" para meg lehet próbálni elhagyni. Akkor már nincs rajtunk az a szoptatási teher ami az elején. Nekem ez a személyes tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!