Mit tegyek ha van tejem viszont a mellbimbóm túl nagy a babának ezért nem tudd belőle szopizni?
Annyira nem lehet nagy, hogy ne tudjon szopni belőle.
A cumisüvegek cumija sokkal nagyobb, mint egy mellbimbó.
Lehet hogy a technika rossz csak.
Itt tudsz segítséget kérni: [link]
Vagy nagyon ajánlom, a Kismama-Szoptatás c. könyvét, nagyon hasznos tanácsok vannak benne, nekem sokat segített.
A legfontosabb, hogy ne add fel, és ne keseredj el!
Első véleményét osztom.
Szoptatási tanácsadó, méghozzá IBCLC-s.
A www.lll.hu oldalról! (Máshol is lehet találni, de itt sokan vannak, valakit biztosan elérsz...)
Első vagyok.
Azért annyira ne félj a cumisüvegtől, mert te is abba a hibába esel, mint én... Korántsem biztos, hogy cumizavaros lesz, ha alkalmanként adsz neki üvegből (megpróbálhatod).
Én kb. 2 hónapos korától egy mellből szoptattam, a másikból soha nem jött semmi, és csak szenvedett. Cumisüveget sose adtam a szájába. Aztán 6 hónapos korában jött a foga, kiharapta a mellemet, a másik meg nem kellett neki, mert üres volt. A cumisüvegtől ordított. És ott üvöltött az éhes gyerekem, én meg a fogamat összeszorítva bőgtem a fájdalomtól. De utána legalább nem volt éhes. Ez se egy megoldás. :(
Amúgy mennyi idős a pici?
Szoktál előfejni? Azzal összehúzódik a bimbó és így könnyebb bevenni.
Elég nagyra nyitja a száját a babád? Jól veszi a szájába a bimbót? Ha nem, akkor ezt kellene kicsit megsegíteni. Nagyon fontos a jó ráharapási technika! - És ha a babád érzékeny a cumira, akkor az sajna pont ezt fogja nehezíteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!