Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás alatt székrekedés?

Szoptatás alatt székrekedés?

Figyelt kérdés
Sziasztok.5hete szültem császármetszéssel, azóta nem nagyon megy a wc-zés aranyerem is lett. Voltam orvosnál, aki kupot adott és 3x1 evőkanál korpát ajánlott. Ez jó is volt 2 hétig kb., de ma reggel olyan kemény volt a székletem alig bìrtam kinyomni, száraz, darabos. Az erőlködéstől ùjra megfájdult a mèhem. Hìvtam az orvosom, aki azt mondta a korpa mellé napi 3x1 kanál parafin olaj is menjen. Mentem a gyógyszertárba, ahol a patikus azt mondta nem adja ki, mert elavult módszer az orvos is az aki ajànlotta, nem vállal felelősséget, mert nagyon erős görcsöket okoz. Ha mèg is szeretném meginni menjek más gyógyszertárba. Most akkor kinek hidjek? Meg merjem inni vagy sem? Volt aki hasznàlta már? Illetve az étkezésről, mivel szoptatok nem eszem semmi fűszerest, zsírosat, puffasztót, sok rostot eszem, illetve napi 3l minimum mindig meg van. Szoval nem tudom tényleg mit tehetnék még.
tegnap 14:40
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem terhesség alatt és utáni is csak az útifűmaghéj segített semmi más. Aszalt szilva segített egyik baratnőmnél.

A paraffin olajat én magam nem venném be, de ugye ezt neked kell eldönteni. Jobbanak találom az alternatívákat.

tegnap 15:07
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Milyen alternatívákra gondolsz?
tegnap 16:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát amiket írtam :D én a dokitól is kérdeztem az útifűmaghéjat azt nagyon javasolta.
tegnap 17:14
 4/7 A kérdező kommentje:
Hogyan fogyasztottad? Meddig és mennyit?
tegnap 18:25
 5/7 anonim ***** válasza:

Dolcosoft szirupot vegyél. Nem olcsó, de hatásos és szoptatás alatt biztonsággal ajánlott, mivel fizikailag hat, nem szívódik fel a belekből semmi a használat közben, ami átmehetne az anyatejbe.

Illetve vegyél kollagént- a Nutriversumot ajánlom (webáruhazuk van), mert olcsóbb, de nagyon jó- abból 4 szemet beveszel naponta még a műtéti hegednek, szöveteidnek is nagyon jót tesz és aktiválja a bélmozgást.

Nálam ezek segítettek császár után.

tegnap 20:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Folyadékba almarost, meg valamilyen gyümölcs. Kollagén ügyben nincs jobb a csontlevesnél. Korpa... úristen. Én már itt eldöntöttem volna, hogy másik dokit keresek.
tegnap 21:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Dulcosoft, levolac,tamarinlax lekvár, glicerines kúp, dulcolax kúp, stadalax ezeket már mind próbáltam már. Csak ingerem volt tőle, de wc-ni nem tudtam. Ezután kórházban beõntéssel sikerült. Utána jutottam el a jelenlegi orvosomhoz és kaptam kúpot az aranyérre, ès korpát a bélmozgás beállítására. Eddig mûködött is, ma ismét nagyon kemény volt, felhívtam az orvost akkor mondta, hogy 3x1 olaj. A többi sztorit ismeritek.
tegnap 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!