Mit csinál(t) a 3 hónap körüli babád szoptatás közben?
Figyelt kérdés
Az enyém folyamatosan rugdossa a császársebem, közben nagy ritkán simogat, de inkább kapirgál a kezével vagy csúzlizik a melltartómmal. Minden baba ilyen kis sajtkukac vagy csak az enyém?ma 16:14
1/8 anonim válasza:
Olyan pózban szoptass, hogy ne tudja bántani a császársebet. Millió egy szoptatási póz van. Szívesen.
2/8 A kérdező kommentje:
Megragadtad a lényeget. Én nem panaszként írtam és nem is tanácsot kértem. Azt kérdeztem, hogy másé mit csinál?
ma 16:29
3/8 anonim válasza:
Teljesen normális. Sőt, ebben a korban kezdődik, hogy simán elfordul a melleddel a szajaban, ha valami érdekes hangot hall. Húzza, nyúzza és akkor se eszik, ha éhes, mert sokkal érdekesebb a külvilág. Sokklan csak úgy tudnak ilyenkor szoptatni, ha sötét szobában fal felé fordulva, minden ingert kizárnak
5/8 A kérdező kommentje:
#3! Ja, szokta húzni, az alap, de az reflex. Annak értem a logikáját, hisz egyébként is a száját használja. A végtagjai viszont nem kellenek hozzá, szóval pihentethetné, de nem áll le soha.
ma 17:36
6/8 anonim válasza:
Próbálta levakarni a nyakamról az ott lévő anyajegyet. Konkrétan ezért lett leműtetve.
7/8 anonim válasza:
Bár nem 3 hós a lányom hanem 18 hós de a kezdetektől fogva azt hiszi az egyik mellemet szívja a másik meg valami rádió tekerője és megállás nélkül csavargatja a mellbimbómat😅
8/8 A kérdező kommentje:
#7! Unokahúgom is azt csinálta tesómmal.😁
ma 23:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!