Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Neked mit csinál a babád a...

Neked mit csinál a babád a kezével, miközben szopizik?

Figyelt kérdés

2012. szept. 18. 21:11
 1/10 anonim ***** válasza:
egy hónapos és ökölben tartja a kezeit
2012. szept. 18. 21:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
4hónapos. Folyton kalimpál, matat, markolja a pólómat, rosszabb esetben a mellemet. Néha próbálom megfogni a kezét, akkor egy darabig szorongatja az ujjam, de az uncsi. Ha nagyon eleven, rugdosni is szokott.
2012. szept. 18. 21:26
 3/10 anonim ***** válasza:
A ruhámat vagy a cicimet "gyűrögeti", vagy ha a kezem odateszem akkor az ujjamat szorongatja... :) 3 és fél hónapos
2012. szept. 18. 21:55
 4/10 anonim ***** válasza:
Az elején ökölbe szorította, aztán csak a mellkasomra, cicim köré fektette, amikor 5 hós lett, akkor simogatta a hajam... 7 hós koráig szopizott.
2012. szept. 18. 22:08
 5/10 anonim ***** válasza:
vagy ökölbe szorítja, vagy tenyerel a cicimen, a másik kezével pedig a ruhámat markolja:) 6 hetes a kisfiam
2012. szept. 19. 09:55
 6/10 anonim ***** válasza:
Ökölbe szorítja, simizi, kaparja a cicimet, vagy megkapaszkodik a pólómban. 7 hetes múlt a kislányom.
2012. szept. 19. 11:15
 7/10 anonim ***** válasza:

Kezét enni kezdi,nyelvét nyújtogatja ,cuppog :)

1hetes kisbaba

2012. szept. 19. 17:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Sziasztok, nekem 8 hetes múlt, és ökölben van a kezecskéje, de nagy ritkán rájön hogy az ujjakat ki is lehet közben nyitni és karmolászni próbál :) amikor már nem kell neki akkor el tolja a cicimet és vissza könyörgi magát utána megint eltolja megint könyörgés :) határozatlan a kisfiam :)
2012. szept. 20. 09:40
 9/10 A kérdező kommentje:

Nekem sajnos a saját fejét "kalapálja" vagy karmolássza, és ez eléggé zavar. próbálom megfogni a kezét, vagy legalább a fejét megvédeni, de nem mindig sikerül.

4 hónapos. Másnak is volt ilyen? Meddig tartott? (És mi lehet az oka?)

2012. okt. 16. 14:03
 10/10 anonim ***** válasza:
nekem most 3 hónapos és szokott nekem is ilyet, no para:D unatkozik :)
2012. okt. 17. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!