Hol tudok venni szoptatós haloinget? Bonprixet nezegettem de azok csak elöl középen gombolosok, plusz még egy helyen találtam a neten, de horror aron. 10-12 ezer ft-ert.
Preferancia kerdese ez is, illetve nem lehet kiszamitani. En 1 evig szoptattam, ejszaka is, szoval hordtam a haloingeket addig siman.
Persze volt felsom is, azt is hasznaltam ejszakara, mikor mi akadt a kezembe.
De nem volt olyan nagyon sok “otthoni” szoptatos felsom, a legtobbet nappal hordtam ha el kellett menni otthonrol, azokra meg vigyaztam, dragak voltak 😂 De sima poloban is lehet szoptatni, csak en peldaul telen nem szerettem, hogy azt ugye ha felhuzod, akkor kint van az egesz hasad. Engem ez ejszaka zavart, faztam.
Elso korben ha veszel a haloingbol 2 db-ot meg 1-2 szoptatos felsot, boven eleg. Aztan a vegen ha nem is tudsz szoptatni, nem is fog kelleni.
Ha meg kell, veszel meg szules utan.
Én ilyenből vettem 4 db-ot, ezt éjjel és nappal is tudtam hordani, bugyival, rövidnadrággal, hosszúnadrággal stb. (májusban szültem, meleg volt otthon, de ha fáztam csak felkaptam rá egy kardigánt/inget).
Agyam alszall... Szoptatos haloing? Mit ki nem talanak.. nahat.
Polo sort vagy naci es ennyi. Felhuz etet torol lehuz. 3 gyerekem van egyiknel sem vettem ilyet. Nem is tudtam h van.
A hálóing nem kötelező, én első gyerekhez kölcsön kaptam, aztán a másodikkal kórházba se vittem már, csak szoptatós topot meg rövidgatyát. Szintén decemberi babához, a kórházban iszonyú meleg van ugyanis.
Annyi a lényeg, hogy lehet nehezen fogsz mozogni, és minél nehezebb felvenned egy darabot, annál körülményesebb. De ha te 99%ban pólóban meg pizsamagatyában alszol, akkor felesleges a hálóing.
Meg az már csak zárójeles megjegyzés, hogy szoptatni a sima basic póloban is lehet, felhúzod az alját és kész. Szóval senki nem fog fegyvert fogni a fejedhez és átkutatni a bőröndödet, hogy elnézést, de miért nem hozott szoptatós hálóinget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!