Hol tudok venni szoptatós haloinget?
Bonprixet nezegettem de azok csak elöl középen
gombolosok, plusz még egy helyen találtam a neten, de
horror aron. 10-12 ezer ft-ert.
Kínai üzletben vettem őket - aztán soha nem is használtam...
nov. 3. 18:37
Egy sima top vagy poo6, felhuzod vagy le és kész. Semmi szükség szoptatós haloingre, kiábrándito.
nov. 3. 18:38
Bonprixrol van nekem ez a 2 tipus, annyira bejott hogy csak ezekbol rendeltem meg utolag beloluk pluszban is.
[link]
[link]
Teljesen jok, nem tudom neked miert nem tetszik, de a funkciojat ellatja. En az elso 6-7 hetben kb ezekben eltem otthon, ezert volt belole sok. 😂
nov. 3. 18:39
Vinteden vettem, bolti árhoz képest fillérekért. Kettőt vettem, egyik alig használt a másik új volt 1500 Ft... (most nyáron)
nov. 3. 18:40
Én AliExpressről rendeltem még, de amúgy nálam lidl-ös szoptatós top vált be. Ruhát h&m és bonprix-ről, szoptatós melltartót is bonprixről vetteh van lidl-ös is, de az nem tart eléggé, vettem babyono shelly mellszívót és ki akar esni belőle. 10 lidlist adnék 1 bonproxesért. 2-3 db 12e ft körül van.
nov. 3. 18:41
6/21 A kérdező kommentje:
Kedves #1-es. Hogy hogy nem használtad? Mi valt be neked helyette? Nekem a védőnőm mondta hogy vegyek mindenkepp. En helyett vettem egy pizsamát, aminek a felsoje gombolos. 😆 De gondoltam beszerzek egy szoptatos haloinget is. Csak jol jon az is. Szerintem en is ebben fogok elni az elso pár honapban. #3-as. 💙
Nekem jobb volt a gombos helyett az átlapolós.
A bon prixes fekete horror majom nekem se nyerte el a tetszésem, kínaiban vettem egy aranyos mintásat, meg sheinről rendeltem egy másikat. Igazából itthon volt hogy csak sima inget hordtam
nov. 3. 18:48
Én a kínaiban vettem 2500 ft volt darabja és csak a kórházban használtam. Aztán kölcsön adtam a barátnőmnek, ő is a kórházban használta, majd hamarosan újra használom aztán felajánlom a helyi csere csoportban.
nov. 3. 18:49
Én pont az elöl középen gombos át szerettem. Sinsayről rendeltem egy sima feketét, olyan jó anyaga van, hogy rendeltem volna még (már nem szoptatáshoz) is, de sajnos azóta se volt hasonló ott.
A másikat itt vettem: [link]
Nekem ez az oldalt patentos annyira amúgy nem jött be, de legalább nem a kínai rózsaszín macis, meg nagymamás, hanem egy színű és nem 15.000 Ft
nov. 3. 18:51
3. éve nem szoptatok, de még mindig hordom az egyik szoptatós hálóingemet, annyira jó fazon. 🙈
Azt pont aliról vettem
Nem gombos, nem patentos, hanem elől gumis, dupla anyagú. Felhajtod és alatta átlapolós.
nov. 3. 19:00
Kapcsolódó kérdések: