Ha nem szoptatom már az 1 éves babámat, mit adjak neki és miből?
Figyelt kérdés
Úgy érzem a babámon, hogy egyre kevésbé igényli a szopizást, viszont szépen eszik rendes ételekből már. Ma pl. csak hajnalban szopizott, és egész nap nem kért tejet, hiába kínáltam. Ha elindulunk ezen az úton, hogy nem fog szopizni, attól még valami tejalapú italt kellene innia minden nap? Ti mit használtatok? Ha a sima pohárral még nem boldogul (vizet szívószálas kulacsból iszik), miből lenne érdemes kínálnom és mikor, hogy elegendő mennyiséget megigyon belőle?okt. 25. 18:38
1/4 anonim válasza:
Soha nem adtam neki tejalapú italt. Ha mindenképp tejtermék, akkor vaj meg sajt. Semmi szüksége egy embernek az általad említett italra. Az anyatejet nem helyettesíti semmiben, szóval ha már nem igényli, nem igényli. Ennyi idősen tök oké. Magaddal is kiszúrsz, ha rászoktatod az ilyen löttyökre.
2/4 anonim válasza:
Én sem adtam ikyeneket. Vaj, sajt, joghurtok. Eszembe nem lett volna nekem is rászoktatni, ahogy 1 írja.
13 hónapisan hagyta el a fiam, 11hónaposan a lányom a cicit.
3/4 anonim válasza:
Én sima tehén tejet adnék. Magas zsírtartalmút és ugyanúgy szívószálas pohárból, mint a vizet. Pontosabban vennék egy erre dedikált "tejes" kulacsot.
4/4 anonim válasza:
Soha nem ivott tejitalt a lányom. Se tápszert,se pépet. De ő 2 éves koráig szopott. Utána sajt,vaj,sima túró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!