Napi 2 szál cigi/Iqos?
Mennyire artalmas napi 2 szál cigi de inkább Iqos szoptatás alatt
?
Valahol azt olvastam,hogy 20 száltól jut át a nikotin a tejbe ami bajt okozhat.
Nyilván tudom 1 száltól is jut bele de gondolom nem egy hatalmas mennyiség , hamár azt mondják inkább a cigis tej mint a tápszer?!
Inkább a tápszer mellett döntök akkor ha nagyon ártalmas 2 szál…
Lemondtam terhesség alatt a cigiről de most sajnos kezdek vissza szokni rá. 🙁
Ne áltasd magad. Ha napi 2 szál elég lenne, nem akarnál visszaszokni. Több lesz az...
Én 27 év után szoktam le terhesen 1 dobozról. Hát, nem nagyon volt még nap, hogy ne érezzem, hogy rágyújtanék.De egyelőre kitartok. Mivel én biztos, jóval többet szívnék, nem szoptatnék akkor, de nem hiszem, hogy emiatt korábban leválasztanám a tervezettnél. Inkább az a cél, hogy ne szokjak vissza. Elvégre mikor lenne ilyen legközelebb, hogy ilyen sokáig kibírjuk nélküle. Akkor meg minek visszaszokni? Ha most nem szokok le, akkor soha, én így vagyok vele.
A cigi azonnal bejut a veraramba (azaz a nikotin), ami pedig a tejbe.
Azonnal. Egy szal is.
Ne szoptass akkor, de idegrendszer karosito hatasa van a babara nezve a nikotinnak, szoval surgosen dontsd el mit akarsz.
Sokan biztos le fognak pontozni,de én is dohányzom és szoptatok.
Napi 1-2 szál cigitol semmi baja sem lesz a babának! Védőnő is tud róla és legyintett rá. Nyilván nem egy dobozzal szívok el. Az icost nem tudom mennyire káros, én sima cigi párti vagyok.
Egy egy éves kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!