Lehetséges, hogy ha korábban volt cumizavar, 1 évesen már nem jön elő?
Ha most újra megpróbálnánk a cumit..
Vagy ha volt, tuti most is lenne?
"A szívószálas kulacsot sem keverné össze a melleddel, se a rágókát."
Ne vegyél mérget rá. Illetve nem minden baba ugyanolyan. Az enyémet bezavarta a 360-as pohár is, hiába volt már nagy.
Én is ettől tartok, hogy nem fogja érdekelni, max rágja. Fél évesen is megpróbáltam, akkor ez volt. Akkor próbáltam a csőrös poharat, jött egyből a cumizavar.
Muszáj lesz valami, mert nem bírom tovább a szoptatást, vagyis a nem alvást
Ma reggel kínáltam tapszerrel, bögréből, nem ízlett neki. Tejberizzsel, szintén kuka.
De fél óránként kéri a cicit napközben, reggel 1.5 h alatt 4x cicizett.
Éjszaka óránként vagy gyakrabban kelünk. És fenn vagyunk 1x 1.5-2 h-t...
Nem bírok annyit enni, hogy ne legyek éhes a sok szoptatástól.
Elvileg jó a súlya, elvileg nem lehet éhes, de szerintem az. 1 éve nem aludtam ki magam, sosem alszik mélyen, sosem dőlt ki jól lakottan... Nem bírom tovább. Plusz neki sem jó, nem alszik rendesen, az is kellene a fejlődéséhez, nem csak az anyatej.
Egy gond van, hogy semmi garancia nincs ra, hogy bármelyik problémadat megoldja a váltás.
Miután leszokott a kicsi, nálunk pontosan ugyanúgy kelt mint addig, sőt még többször és nehezebb is volt visszaaltatni. Korábban szívott kettőt és aludtunk, akárhányszor kelt is ez volt a menet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!