Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Lehetséges, hogy ha korábban...

Lehetséges, hogy ha korábban volt cumizavar, 1 évesen már nem jön elő?

Figyelt kérdés

Ha most újra megpróbálnánk a cumit..

Vagy ha volt, tuti most is lenne?

okt. 3. 18:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Változó. Van amelyik babánál soha nem alakul ki, alkalmazkodik mindkettőhöz. Van akinél "berögződik" a cici az első hónapokban és később már megtanulja a cumit is szívni mellé, mint másik technika. Van akinél X idő után is csak bezavar. Ha még szoptatsz szerintem már 1 év után ne próbálkozz ha nem muszáj. Ha igen, akkor max egyszer próbáld ki ha nem megy ne erőltesd.
okt. 3. 19:25
 2/9 anonim ***** válasza:
32%
Áhh, mostmár nagyon jól el tudja különíteni a kettőt. A szívószálas kulacsot sem keverné össze a melleddel, se a rágókát. Viszont jó eséllyel 1 év szopizás után nem nagyon fogja érdekelni a cumi. Az enyém néha kíváncsiságból elveszi a nővéréét, rágja, de komfortszopizni nem kell neki.
okt. 3. 21:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

"A szívószálas kulacsot sem keverné össze a melleddel, se a rágókát."

Ne vegyél mérget rá. Illetve nem minden baba ugyanolyan. Az enyémet bezavarta a 360-as pohár is, hiába volt már nagy.

okt. 4. 05:19
 4/9 A kérdező kommentje:

Én is ettől tartok, hogy nem fogja érdekelni, max rágja. Fél évesen is megpróbáltam, akkor ez volt. Akkor próbáltam a csőrös poharat, jött egyből a cumizavar.

Muszáj lesz valami, mert nem bírom tovább a szoptatást, vagyis a nem alvást

Ma reggel kínáltam tapszerrel, bögréből, nem ízlett neki. Tejberizzsel, szintén kuka.

De fél óránként kéri a cicit napközben, reggel 1.5 h alatt 4x cicizett.

Éjszaka óránként vagy gyakrabban kelünk. És fenn vagyunk 1x 1.5-2 h-t...

Nem bírok annyit enni, hogy ne legyek éhes a sok szoptatástól.

Elvileg jó a súlya, elvileg nem lehet éhes, de szerintem az. 1 éve nem aludtam ki magam, sosem alszik mélyen, sosem dőlt ki jól lakottan... Nem bírom tovább. Plusz neki sem jó, nem alszik rendesen, az is kellene a fejlődéséhez, nem csak az anyatej.

okt. 4. 11:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Bezavarhat most is, csak máshogyan. Pl. mostmár van foga. Én próbálkoztam vele később is. Nagy szívás, ha elfogadja, majd harapni kezd...
okt. 4. 11:30
 6/9 anonim ***** válasza:
51%
5-ös vagyok, én több, mint 2,5 évig voltam így, ahogy te, borzasztó volt, a kisebbikkel már nem így csináltam. Mikor sok lett, én beavllom, elválasztottam (2 éves kora előtt picivel volt így). Nálunk a cumi mindkét gyereknél bezavart.
okt. 4. 11:32
 7/9 anonim ***** válasza:

Egy gond van, hogy semmi garancia nincs ra, hogy bármelyik problémadat megoldja a váltás.

Miután leszokott a kicsi, nálunk pontosan ugyanúgy kelt mint addig, sőt még többször és nehezebb is volt visszaaltatni. Korábban szívott kettőt és aludtunk, akárhányszor kelt is ez volt a menet.

okt. 4. 14:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Pontosan ugyanebben vagyok, mint te, kérdező. A cumit nem fogadja el, cumisüvegből tud inni, de nem hajlandó mennyiséget. Éjjel 6x-10x kel hónapok óta. Enni eszik rendesen szilárdat, kifejezetten sokat, súlya jó és mégis. Beledöglök, mindent próbáltam azon kívül, hogy hagyom hányásig sírni magát, de nekünk semmi nem működött. :( Engem az sem érdekelne a cumizavaros lenne, csak hadd pihenjek már 3 órát egyben.
okt. 4. 15:36
 9/9 A kérdező kommentje:
8as,mennyi idős a babád?
okt. 4. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!