Mi oka lehet annak, ha valaki még mindig szoptatja az 5 éves gyerekét?
Van olyan gyerek, aki tovább igényli, mint az átlag. És van olyan anya, aki nem más véleményére, hanem a gyereke igényeire figyel.
Egyébkènt általában aki ilyen idős korban még szopik, az csak ritkàn és keveset.
Kicsivel a negyedik születèsnapja után hagyta el a gyerekem az esti szopást. Napi 5 percre volt igénye, anèlkül nem aludt el. Neki volt igénye rá, nekem már sok volt. Egyik napról a másikra már nem kérte.
Élvezi az anyja a függést, a gyereknek meg az az érzelmi megnyugvás. 3 éves kornál extrém esetben tart tovább..
Én 2-2.3 nál hagytam abba, erővel kellett leválasztanom, amikor tehette mellen volt, nem ritkult a dolog és nagyon erőszakos volt, néha fájt is, mert nem jött elég és ideges volt, rászorított, meg kb cumi helyett nyammogott rajtam.
Szerintem a természet is úgy rendelte, hogy erővel kell, mikor már vannak fogacskák, ahogy az állatvilágban is kicsit ráhat erővel az anya, hogy váljon már le a gyereke. Nyilván nálunk trükkel is próbálkoznak.
Barátnőm a 4,5 éves fiát szoptatja. Nem lehet több gyerekük és "ki akarja élvezni". Ő ezt állítja. Szerintem beteges.
A férjével válnak. Nagyrészt emiatt is.
8as, arról van adatod, hogy dühös dacos 2-3 éves harapott e már le mellbimbót? Mert nekem az egyik azóta is lifeg, mióta egyszer úgy ráharapott, és nem bírtam leszedni a gyereket róla. Akkor tanácsolták, hogy ilyenkor be kell nyomni az arcát a mellbe, hogy ne kapjon levegőt, mert akkor garantáltan kinyitja a száját, és nem szakad le a mellbimbó!
Biztos, hogy ez sokakkal előfordul, csak senki sem beszél róla. Kb ez volt az a pont, ahol mondtam, hogy elég, játéknak tekintett. Nem tehetett róla, de nekem fájt, és kicsi volt ahhoz, hogy megértse. Idióta, aki egy érzékeny testrészt teljes fogsorú gyerek rendelkezésére és önfegyelmére bocsát, hogy azzal játszva nyugodjon meg. Főleg, hogy mindenki tudja, milyen kegyetlen hisztis, akaratos és önfejű egy 2-3-4 éves, akiben az empátia még nem fejlődött ki megfelelően, sem az önkontroll. Nem érdekel a szoptatósdi, meg lehet nézni a kacska mellbimbóm. Rohadtul fájt, véraláfutásos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!