Aki császárral szült annak is ugyanannyi esélye van a sok tejcire?
Figyelt kérdés
Már nagyon sok minden foglalkoztat, 1 hét van a kiírt időpontig, és sajnos császáros leszek, mert faros kisfiam van.2009. jan. 7. 12:20
1/9 anonim válasza:
Az a tejcsi mennyiségét nem fogja befolyásolni, max csak annyi, hogy egy kicsit késöbb fog beindulni, de ez se törvényszerű!
2/9 anonim válasza:
szia!
nekem mind a két kisfiam császárral született. Mindkettőnél volt/van tejem hála az égnek.Azt mondják, hogy császáros szülés után kicsit lassabban indul be, nálam ez sem így volt, de ne ijedj meg ha nálad csak a 3. napon!
sok szerencsét!:)
3/9 anonim válasza:
csak annyi, hogy késobb "lövel be" (nincs erre valami normalisabb kifejezes?) a melled
4/9 anonim válasza:
Én is császárral szültem és annyi tejem van , hogy még le is adok mert nem tudom hova tenni már. Úgyhogy ne aggódj.
5/9 anonim válasza:
10 hónapja szültem császárral és még mindig szoptatok
6/9 anonim válasza:
Sajna én is császárral szültem, a lányom is 10 hónapos, de a születése után kb. a 2.napon tudtam szopiztatni, azóta naponta 2-3-szor még elkapja a cicim és azután jóllakottan alszik vagy játszik.
Ne izgulj!
7/9 anonim válasza:
Szia! 2 hós a kislányom, császárral született, 4. napon lövellt be a tejem, azóta szopizunk, a fagyasztónk már tele, mostantól még adok is le az anyatejgyűjtő állomásra:)
8/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Köszönöm szépen a válaszokat, megnyugodtam!
Boldog babázást és babavárást Mindenkinek!
2009. jan. 7. 13:44
9/9 anonim válasza:
Nem igaz, hogy a csaszarosoknak kesobb indul be a tejtermeles, ugyanis az a placenta levallasatol indul meg, es azt naluk is ugyanugy eltavolitjak.Szoval nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!