Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás alatti sorozatos...

Szoptatás alatti sorozatos körömbenövések? Volt ilyen vkinek?

Figyelt kérdés
2 hónapja szültem, és azóta hol egyik, hol másik lábkörmöm nő be, de úgy, hogy műteni kell...:-(
2010. nov. 2. 21:34
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

17.11-es anyuka vagyok.

szóval engem 32+6hetesen császároztak. addig 25 kilót hiztam. egy hét alatt lement 12 kiló, aztán most szülés után 3 hónappal 20 kilóval vagyok kevesebb.

várok egy kicsit és ha súlyosbodik, nincs választás akkor megyek a sebészetre.

neked nagy nagy erő az újabb műtéthez. le a kalappal. :)

2010. nov. 4. 20:39
 22/25 anonim ***** válasza:

Ismét első :)

Ne izgulj, idővel a hasad is vissza fogja nyerni eredeti formáját és a bőr is vissza fog húzódni. Nekem is ugyan ilyen volt - azzal, hogy még volt 13kg fölöslegem is, de a hasam így is csúnya volt számomra. Mindenki vigasztalt, hogy majd rendbe jön, meg hogy minden vissza áll a régibe, de valahogy nem hittem benne. Most 10 hós múlt a lányom és jobb formában vagyok szinte, mint előtte. És a súlyom is visszanyertem, sőt már 3kg minuszban vagyok:)

Tehát ne izgulj, adj idő a testednek és hamarosan ismét a régi lesz;)

És persze a 'köröm-helyzet' is el fog múlni, csak addig ki kell birni-megértem...:(

2010. nov. 4. 20:43
 23/25 A kérdező kommentje:
Köszi lányok, nektek is minden jót, akinek szintén körömfájása van :-), jobbulást, és amúgy meg mindenkinek jó egészséget kívánok!
2010. nov. 5. 21:31
 24/25 anonim válasza:
Sziasztok.láttam,hogy ez mar nem.mostani téma,de megőrülök,terhesseg alatt en is vizesedtem 8.host terhesen egyik labujjam meg is műtöttek.Majdnem ott szültem meg.A gyulladas miatt alig hatott az erzestelenitő.Most 3honapos a kisfiam,szoptatok a masik labamon a bagylabujj belső fele benött mar santitok,bevan gyulladva,jön a hidegebb idő most elvagyok szandálban,papucsban de nemsokaig.Nem merek műtetre elmenni.Nem birok 2-3napot feküdni,pihenni a pici mellett,nincs aki segitsegemre lenne,sőtt cumisüvegböl el se fogadja a tejet csak a cici nyugtatja meg szoval azt az1nap nem szopizast sem tudom hogy oldanam meg.üvöltene egesznap.:( ketsegbe vagyok esve.Nekem a szüles nem volt ennyire durva mint az elözö körömmütet...nemtudom mitevő legyek..Pedikűrös azt mondta akkor mer hozzanyulni ha gyulladas alábbhagy...ez 2hete.kezelem,kenem gyulladascsökkentövel de semmi....mar estenkent ha alszik a kiscsalad ülök az agyon es sírdogálok.
2016. szept. 17. 10:10
 25/25 A kérdező kommentje:

jaj, remélem már összeszedted a bátorságod, és elmentél orvoshoz...szegény...

csak most láttam, hogy vki hozzáírt ehhez a nagyon régi kérdésemhez...

Figyi, kérdezz utána, vagy pénzeld le, mert végül nekem az utolsó már úgy emlékszem, hogy nem volt olyan durva, ügyesen adta be az érzéstelenítőt nagyon...de mindig más dokihoz kerültem kb, és ez se jó...de én is mindig addig húztam, hogy már kb. a falat kapartam...

2016. szept. 22. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!