Szoptatás alatti sorozatos körömbenövések? Volt ilyen vkinek?
17.11-es anyuka vagyok.
szóval engem 32+6hetesen császároztak. addig 25 kilót hiztam. egy hét alatt lement 12 kiló, aztán most szülés után 3 hónappal 20 kilóval vagyok kevesebb.
várok egy kicsit és ha súlyosbodik, nincs választás akkor megyek a sebészetre.
neked nagy nagy erő az újabb műtéthez. le a kalappal. :)
Ismét első :)
Ne izgulj, idővel a hasad is vissza fogja nyerni eredeti formáját és a bőr is vissza fog húzódni. Nekem is ugyan ilyen volt - azzal, hogy még volt 13kg fölöslegem is, de a hasam így is csúnya volt számomra. Mindenki vigasztalt, hogy majd rendbe jön, meg hogy minden vissza áll a régibe, de valahogy nem hittem benne. Most 10 hós múlt a lányom és jobb formában vagyok szinte, mint előtte. És a súlyom is visszanyertem, sőt már 3kg minuszban vagyok:)
Tehát ne izgulj, adj idő a testednek és hamarosan ismét a régi lesz;)
És persze a 'köröm-helyzet' is el fog múlni, csak addig ki kell birni-megértem...:(
jaj, remélem már összeszedted a bátorságod, és elmentél orvoshoz...szegény...
csak most láttam, hogy vki hozzáírt ehhez a nagyon régi kérdésemhez...
Figyi, kérdezz utána, vagy pénzeld le, mert végül nekem az utolsó már úgy emlékszem, hogy nem volt olyan durva, ügyesen adta be az érzéstelenítőt nagyon...de mindig más dokihoz kerültem kb, és ez se jó...de én is mindig addig húztam, hogy már kb. a falat kapartam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!