Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás alatti sorozatos...

Szoptatás alatti sorozatos körömbenövések? Volt ilyen vkinek?

Figyelt kérdés
2 hónapja szültem, és azóta hol egyik, hol másik lábkörmöm nő be, de úgy, hogy műteni kell...:-(
2010. nov. 2. 21:34
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen eleinte, 2-3 honapig. Megvàrtam,hogy szinte zavaroan megnöljenek ès csak minimàlisat vàgtam/reszeltem belölük. Nekem ez segìtett.
2010. nov. 2. 23:29
 2/25 anonim ***** válasza:
Igen, jaj, rettenetes, a kezemen három hónapig ment, 10-ből 8 ujjamon, alig bírtam a gyereket emelgetni, borzasztó volt. A manikűrös borzadozva nézte, hogy mit tettem a kezemmel, én sem értettem, de ezek szerint nem vagyok egyedül. A kezemen varázsütésre elmúlt 12 hétig tartott. A lábamon még mindig előjön hétről hétre, most 5 hónapos a gyerek. Szerintem te is várj még, lehet, hogy el sem múlik a műtéttől. Próbáld meg ahogy az előző írta. Ja, nekem amúgy a gyógymanikűrös sem segített, utána egy héttel még rosszabb volt.
2010. nov. 2. 23:35
 3/25 A kérdező kommentje:

köszi lányok...hát z nem vmi bítztató. Sajnos nem tudok nem elmenni az orvoshoz, mert olyan szinten nő, és gyullad be, hogy gennyes is,és még zoknit sem tudok húzni, cipőt meg pláne sőt..:-(

Nekem is már a negyedik, és most megint kettő be van gyűlve...

A sebészeten már nem hiszik el, hogy nem direkt csinálom, tök ciki, nem beszélve arról, hogy annyira fáj az érzéstelenítő beadása, hogy már bőgve megyek, annyira félek...:-(

2010. nov. 3. 07:58
 4/25 anonim ***** válasza:
Elsö vagyok. Èn azt csinàltam,hogy amikor èreztem,hogy kezd benölni fürdès utàn kipiszkàltam a körmöt a hùsbòl. Baromira fàjt,de legalàbb nem hagytam,hogy mèg jobb benöljön. Meg cseppentettem rà 3%-os hidrogènt,amit hajfejtèshez hasznàlnak. Csipett kegyetlenül, de nekem segìtett. Ez szàritott a gyulladàst (meg a bört is,de az kèsöbb helyrejött). Pròbàld ki,hàtha neked is segít. A mütèttel az a baj,hogy utànna àllítòlag soha nem lesz a "règi" :(
2010. nov. 3. 09:40
 5/25 anonim ***** válasza:

Én is így jártam.

30 éves koromig soha nem nőtt be, aztán 1. szülés után 2-3 héttel kezdődött, mindig a nagylábujjon, pedig szépen rendben tartom, télen is hetente pedikűr, mégis...

Mire lenyugodott, addigra megszületett a 2. baba, most megint ennek hatásait nyögöm. Tegnap vettem észre, hogy nagyon duzzadt, nem csak fáj, alkohollal lemostam a lában és az ollót és kivágtam egy egész pici darabot, akkor láttam, hogy genny is jön :( Lefertőtlenítettem újból alkohollal és körömvirág-kenőccsel bekentem kb 5-6 óránként. Ma estére kiderül, hogy mi lesz ebből.

2010. nov. 3. 10:15
 6/25 anonim ***** válasza:

tátva maradt a szám :O

szóval én is nemrégiben panaszkodtam hogy az egyik nagylábújjamon benött a köröm. először érzéketlen lett a nagylábújjam része a körömnél, aztán fájt is. sosem volt ilyen és most ledöbbentem hogy másnál is ez van. én csak azért nem megyek vele orvoshoz mert félek a műtétől, pedig anyum mondta addig menjek mig nem súlyosodik a helyzet.

3 hónapos baba mamája

2010. nov. 3. 17:11
 7/25 anonim ***** válasza:
Jé!Én is így jártam elég sokszor.Nem tudtam,hogy mitől nő be,és gyullad be a lábamon a köröm és,környéke.Néha már sántítottam a fájdalomtól.Én megpróbáltam jó kiáztatás után teljesen kivágni,és utána paradicsommal bedunsztoltam éjszakára.Másnapra elmúlt.Ezek szerint nem csak én jártam így.
2010. nov. 3. 20:15
 8/25 anonim ***** válasza:
ez hihetetlen, én nem gondoltam volna, hogy ettől van...nekem is mindkét nagylábujjamon benőtt többször is, volt hogy alig bírtam lábra állni. Sikított a fájdalomtól ahogy "műtöttem" magam...de kb 3 hete nem volt ilyen.(kopp.kopp)
2010. nov. 3. 21:20
 9/25 anonim ***** válasza:
Második válaszoló vagyok. Lányok, eszembe jutott még valami: mindenkinek tök normális lefolyású terhessége volt? Mert én toxémiás voltam, a kezem-lábam nagyon ödémás volt, 15 liter víz, szóval én ezzel hoztam összefüggésbe. Mivel az egész kezem, így a körömágyak is fel voltak dagadva. Másnak nem volt előzmény?
2010. nov. 4. 11:32
 10/25 anonim ***** válasza:

kedves utolsó...na most lehidaltam.

én is toxémiás lettem, ezért is császároztak a 32 hétre.

a 17.11-es anyuka

2010. nov. 4. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!