Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás alatti sorozatos...

Szoptatás alatti sorozatos körömbenövések? Volt ilyen vkinek?

Figyelt kérdés
2 hónapja szültem, és azóta hol egyik, hol másik lábkörmöm nő be, de úgy, hogy műteni kell...:-(
2010. nov. 2. 21:34
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

ismét a 17.11-es anyuka.

szerintetek akkor most mit kezdjek ezzel a benőtt körömmel? próbáltam kivágni, de nem sikerült, abszolút nem férek hozzá. hová kell ezzel menni? és ott mit csinálnak? én félek a fájdalomtól!

2010. nov. 4. 12:26
 12/25 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt toxim. Terhességi cukrom volt és mindkét szülés császár volt.

10:15-ös

Előző válaszoló, lehet, hogy akkor sebészet lesz :(

Nekem úgy néz ki, hogy bejött a körömvirág kenőcs, lemt a duzzanat.

2010. nov. 4. 13:25
 13/25 A kérdező kommentje:

Sziasztok lányok! :-)

na, tudtam, hogy sokan fogtok reagálni, de ennyire nem számítottam!

Én azóta is járom a sebészetet, már harmadszor műtik, mindig máshol gyullad be. De feltaláltuk a párommal a spanyol viaszt!!! :-DDD

Tuti, hogy attól van, hogy a terhesség utolsó hónapjaiban vizesednek a szövetek, és másképp nő a köröm ez miatt, majd mikor a szülés után lemegy hirtelen a sok víz, akkor megint másképp kezd nőni, és ezért van.

Na meg a súlypontunk is máshová esik a szülés után...

szóval én úgy gondolom, hogy 2-3 hónap és túljut rajta a szervezet...remélem.

Nekem most kettő megint be van gyulladva, de kicsit még húzom, mert a múlt héten műtött körmöm, még be sem gyógyult...:-(

2010. nov. 4. 13:59
 14/25 A kérdező kommentje:
Ja, és köszönöm az ötleteket, de sajnos nekem a házi praktikák nem segítenek, ugyanis eddig mind a 4-ben amit kiműtöttek kb. 1 cm mélyen be volt nőve, szóval az nem múlik el se kenőcstől, se semmitől, csak ha kiszedik...
2010. nov. 4. 14:01
 15/25 A kérdező kommentje:

Kedves 17.11-es anyuka!

A sebészetre kell menni.

nem egy kellemes beavatkozás, de kb 110 perc az egész.

Kapsz helyi érzéstelenítőt a lábujjad két oldalára. Ez nem köntörfalazok, de elég fájdalmas, viszont pár másodperc az egész, és magából a kivágásból semmit, de semmit nem érzel.

tesznek rá jó nagy kötést, és jó ha van otthon algopyrin, mert utána egy pár órát eléggé fáj, vagy inkább lüktet. Ha feltámasztod, akkor jobb.

ha szoptatsz, akkor 1 napig sajnos nem lehet, az érzéstelnítő miatt.

Másnap vissza kell menni, leszedik a kötést, ez sem kellemes, de ki lehet bírni, és attól függően, hogy mekkorát vágtak, lehet, csak egy ragtapasz kell már, de lehet, hogy nagyobb kötés.

Tulajdonképp ennyi. Nekem kb 2-3 hét alatt gyógyult be teljesen, addig papucsban jártam.

Ne szenvedj tovább, mert minél tovább húzod, annál nagyobbat kell kivágjanak.

Jobbulást!

2010. nov. 4. 14:08
 16/25 A kérdező kommentje:

:-)))

NEM 110, HANEM 10 PERC!!! ELÍRTAM, BOCSI.

MEG HA EZ VÍGASZTAL, JÖVŐ HÉTEN NEKEM IS ÚJRA KELL MENNEM, ÉS KETTŐT IS MŰTENEK...:-(((

2010. nov. 4. 14:11
 17/25 anonim ***** válasza:

Elsö vagyok:)

Nekem magas vèrnyomasom volt, meg èn is csupa víz voltam. Ami - szerintem - csak a szoptatàs befejezèse utàn ment le. Sajnos csak 4 ès fèl hònapig tudtam szoptatni:(, addig a kilòim sem mozdultak semerre. Azutàn 6 hò alatt eltünt 16 kg. Pedig eszek rendesen, mert kell az energia a babàhoz. Lehet,h nagy rèsze vìz volt...? Amùgy körömgondjaim kb 2-3 hònapig voltak, de nem olyan vèszesek, mint ahogy nèhànyan leìrtàtok.

2010. nov. 4. 15:19
 18/25 A kérdező kommentje:

Szia Első! :-)

tuti, hogy víz volt. Én nem is érzékeltem, hogy vizesedek, csak mikor megszültem, nonstop pisiltem, és 4 nap alatt ment le róla 12 kg...totál berezeltem, hogy ez hogy lehet, és mondta a doki, hogy ez mind víz volt, és ezzel vissza is gyertem eredeti súlyomat. :-)

Viszont a pocakom lóg, meg úgy összességében is olyan puhonya lettem, vagy mi...:-(

2010. nov. 4. 18:18
 19/25 anonim ***** válasza:
Én is vizesedtem, nagyon nagyon, toxémia nem volt,de víz midenhol :-) nagyon érdekes. :-)
2010. nov. 4. 20:35
 20/25 anonim ***** válasza:
ja, tegnapi 21:20 voltam
2010. nov. 4. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!