Előbb utóbb szeretnénk a párommal babát, de van egy bánatom! Nagyon kicsi a mellbimbóm. Tudok így majd szoptatni?
Ugyanolyan eséllyel indulsz szoptatás terén, mint a többi nő, legyen kicsi, vagy nagy a mellbimbó.
Nekem például átlagos méretűek voltak, terhesség alatt nőttek, így inkább már a nagy kategóriába sorolnám. A mellem is nőtt 75Bről 85Dre, de a mellbimbóim is követték az arányt. (Megjegyzem, nekem a kisebb bimbó jobban tetszett, de nem is ez itt a lényeg.)
Ennek ellenére nem tudok szoptatni, a tejem eleve nem indult be szülés után, csak hetekkel később és akkor is csak minimális mennyiség volt. A sok erőltetéstől pedig (mert ugye a babát folyamatosan pakoltam cicire, hogy attól majd beindul, illetve több tejem lesz) a babó úgy megutálta a cicit, hogy öröm nézni. Ha tényleg éhes volt, akkor elég volt, hogy megérezte a cicit, amikor rá akartam rakni és már éktelen ordításban tört ki, nem is volt hajlandó a szájába venni egy idő után. Jól lakottan elcumizgatott rajta, de semmi több.
Szóval ennyit erről...
Szia!
A méretek, amiket írtál, az egész mellbimbódra vonatkoznak bimbóudvarral együtt (sötétebb rész), vagy csak a kiemelkedő középső rész, maga a bimbó? A szoptatásnál lényegtelen a bimbó mérete, mert a bimbóudvart kapja be a baba és azt feji ki. A mellbimbó pedig hihetetlen mértékben meg tud nyúlni. De nem alapból, ehhez kell a terhesség is. Igen, terhesség alatt sokat változik a mellbimbó, nő a közepe és a bimbóudvar is. Szóval ne izgulj, alkalmas leszel a szoptatásra.
Én is nagyon örülök!:)
A méret egyébként csak a bimbóra vonatkozik, nem az egész udvarra! Húh...:) az nagyon durva lenne...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!