Teljesen befelé forduló mindkét mellbimbóm. Lehet így szoptatni?
szia!
Ha a baba jó erős szopóreflex-szel születik, így is fogod tudni szoptatni. Ám ha nem, akkor...
Szia!
Nekem csak az egyik volt befelé forduló, de tudtam szoptatni simán. Annyi a hátránya, hogy fájdalmas, amíg kiszívja a baba, mert ki fogja. 5 hétig majdnem sírva szoptattam, de egyik napról a másikra elmúlt és azóta minden rendben. A neten találsz róla cikket, vannak szoptatási helyzetek, amik könnyítik a dolgot. Ne aggódj miatta. 11 hetes baba anyukája
Szia!
Nekem nagyon befelé fordulóak voltak a mellbimbóim. A fiam időre született, de kis súllyal, 2650 grammal. Mivel magára tekerte a köldökzsinórt, nem kapott elég táplálékot és legyengülve jött a világra. A befelé forduló bimbókból nem volt ereje szopni, úgyhogy lefejt anyatejet kapott 6 hetes koráig. Mindig próbálgattam szoptatni, mígnem egyszer csak sikerült neki, mert addigra már megerősödött. A sok fejéstől (kézi mellszívóval) kijöttek a bimbók és így már könnyebb volt neki. Most már három hónapos és simán szopik, a bimbóim pedig már könnyedén kifordulnak. Úgyhogy semmi vész, ne aggódj. Pedig nekem nagyon befelé fordult mind a kettő.
Persze, változik!
Nekem teljesen lapos volt, az első három hónapban Avent bimbóvédővel szoptattam, azóta - már 18 hónapja - anélkül szoptatok és teljesen kifelé áll (azaz normális lett) a mellbimbóm. Szóval a bimbóvédő megtette a hatását. Boltokban lehet kapni, 2 méretben, átlátszó szilikon kis valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!