Aki napi 1-2x pótolt tejet a babájànak, meddig tudott szoptatni így?
Én esténkent kezdtem pótolni 7 hós koraban (nem volt eleg tej estére egyszeruen), es nem bírtam visszahozni. 4-5 hét utan cumizvaros lett, ezert fejnem kellett, na onnan indult az igazi lejtmenet, folyamatosan csokkent a mennyiseg, pedig még ejjel is keltem fejni 1x-2x, holott a gyerek mar végigaludta az ejszakat. 10 hós koraig birtam valamit kicsikarni magamból.
Baromi megterhelo volt, hozzataplalni is, fejni is, tapszerezni is, mindenetetes volt vagy 2 ora hossza...
Oh sajnálom :/
Nekem 4hetes a baba és egyszer pótolni kell ma kétszer is kellett. De holnapra elfogy a lefagyasztott tejem. Valamit elrontottam nagyon , igy utólag nem kellett
Volna 3 hetes növekedési ugrásnál pótolni. Utána jött egy mellgyulladás is. Remélem helyre jön. Csak annyi helyen látom most ha egyszer pótolsz utána lejt menet. ://
Ha ilyen kicsi, az más (2-es vagyok). Növekedesi ugrasoknal 1-2x én is adtam potlast, allandoan cicin volt de egyszeruen ugy ereztem, nem eleg... viszont aztan beallt ujra az egyensuly, pár napig tartó potlasbol nem lett gond, es 3-7 honapos kora között egyszer sem kellett potolni. A tartósan fennálló pótlas okozott nalunk csak gondot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!