Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Aki napi 1-2x pótolt tejet a...

Aki napi 1-2x pótolt tejet a babájànak, meddig tudott szoptatni így?

Figyelt kérdés
Sajnos 1-2 pótlást kap. Eddig volt lefagyasztva anyatejem de az holnapig tart ki. Remélem fog több lenni .
júl. 31. 19:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
3,5 évig szoptattam.
júl. 31. 20:08
 2/7 anonim ***** válasza:

Én esténkent kezdtem pótolni 7 hós koraban (nem volt eleg tej estére egyszeruen), es nem bírtam visszahozni. 4-5 hét utan cumizvaros lett, ezert fejnem kellett, na onnan indult az igazi lejtmenet, folyamatosan csokkent a mennyiseg, pedig még ejjel is keltem fejni 1x-2x, holott a gyerek mar végigaludta az ejszakat. 10 hós koraig birtam valamit kicsikarni magamból.

Baromi megterhelo volt, hozzataplalni is, fejni is, tapszerezni is, mindenetetes volt vagy 2 ora hossza...

júl. 31. 21:18
 3/7 A kérdező kommentje:

Oh sajnálom :/

Nekem 4hetes a baba és egyszer pótolni kell ma kétszer is kellett. De holnapra elfogy a lefagyasztott tejem. Valamit elrontottam nagyon , igy utólag nem kellett

Volna 3 hetes növekedési ugrásnál pótolni. Utána jött egy mellgyulladás is. Remélem helyre jön. Csak annyi helyen látom most ha egyszer pótolsz utána lejt menet. ://

júl. 31. 21:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Én 6hetes koráig pótoltam 1-2x naponta, utána már nem kellett, 13honaposan választottam le, nem apadt el a tejem, csak már kellemetlen volt.
júl. 31. 22:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha ilyen kicsi, az más (2-es vagyok). Növekedesi ugrasoknal 1-2x én is adtam potlast, allandoan cicin volt de egyszeruen ugy ereztem, nem eleg... viszont aztan beallt ujra az egyensuly, pár napig tartó potlasbol nem lett gond, es 3-7 honapos kora között egyszer sem kellett potolni. A tartósan fennálló pótlas okozott nalunk csak gondot.

júl. 31. 22:13
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szoptatási tanácsadó segíthet visszahozni. Nem veszett ügy, de nem árt a szakemberi segítség
júl. 31. 22:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszaitokat.majd néhány hét/hónap múlva adok választ ha későbbiekben valakinek ugyanilyen gondja /kérdése lesz,hogy velünk mi lett végül.
aug. 1. 05:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!