Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Tegnap ota kevesebb a tejem?

Tegnap ota kevesebb a tejem?

Figyelt kérdés

Tegnap ota eszre vettem , hogy kevesebb a tejem, nem kemenyedik meg ugy a mellem mint ahogy eddig, es a kisbabam egesz nap sir mert ehes.

Mit csinaljak hogy vissza alljon?

4 hetes most, eddig minden nap fejtem most egy par napja nem fejtem , mert nem volt ra idom… lehet ez okozta ezt? Vagy valami mas miatt lehet?

Egy evesr tegnap ki kellett valtsak tapszerre, de nem szeretnem ha tapszeres lenne.

Mikorra all vissza az elozo mennyiseg?

Valami otlet ?

Koszi elore is.

júl. 10. 21:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Legyen kb egész nap mellen. Az visszahozza a mennyisèget. Ha tàpszerezed, avval csak magatok alatt vàgod a fát

Fejni nem muszàj, nagyon sokan sosem fejnek.

júl. 10. 23:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért fejtél? A baba beállítja magának a megfelelő mennyiséget, csak legyen minél többet mellen.
júl. 11. 10:32
 3/8 A kérdező kommentje:

Hogy legyen tartalek , ha meg tobbet akarna enni.

Most meg mindig kevesebb mint volt 😡😡🙁🙁🙁

júl. 11. 12:30
 4/8 anonim ***** válasza:
75%
Beszelj szoptatasi tanacsadoval surgosen szerintem.
júl. 11. 12:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Éppattòl lesz több, ha sokat van mellen, sok inger éri a melled. Ha nem teszed mellre, hogy kivárd, hogy,,gyűljön a tej", akkor egyre kevesebb lesz. Szoptatás közben termelődik a tej.
júl. 11. 15:17
 6/8 A kérdező kommentje:

Azt tudom, hogy sokat kell mellen legyen. 🙂 ez meg van csak egy par napja nem akar nagyon mellbol enni.

Amugy mar vissza allt a tej mennyisege

júl. 13. 06:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Cumisüvegből meg eszik? Az azért necces, mert abból sokkal kevesebb meló árán is jön a tej, plusz más a cumi állaga, mint a mellé. Emiatt utasíthatja el a mellett és csúsznak át sokan a tápszerességbe. Ne adj neki cumisüvegből, csak ciciből és tarts ki, mert nehéz folyamat.
júl. 13. 10:34
 8/8 A kérdező kommentje:

Hat abbol se nagyon akar..

szerintem a meleg miatt csinalja.

júl. 14. 05:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!